Blog

Blog Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH incurajeaza competitia

La Atelierele ILBAH pregatim cursantii pentru situatii reale și incercam sa- i motivam pentru a se indragosti iremediabil de meseria pe care o invata la noi. Concursul pe care l-am organizat a avut ca scop obisnuirea cursantilor cu situatiile stresante si cu viata competitiva pe care o regasim in orice salon. Dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos, la cursurile noastre participa persoane de toate varstele, dar care au in comun pasiunea si dorinta de a aduce zambete pe chipurile viitorilor clienti.

Cursantii au primit premii substantiale

Cursantele care au ocupat primele 3 pozitii ale podiumului au primit premii substantiale din partea partenerului nostru de incredere, BeautyOne. Acestea sunt:

Mentiune:     Frunzeanu Ionela – Produse in valoare de 100lei
Premiul III:  Banu Tamara – Produse in valoare de 200lei
Premiul II:   Curelea Angela Simona – Produse in valoare de 500lei
Premiul I:     Stoica Bianca – Produse in valoare de 1000lei

Multumim tuturor participantelor pentru ca au pus in aplicare conceptul Atelierele ILBAH: calitatea face diferenta si le dorim mult succes in cariera pentru care s- au pregatit atat de bine!

 

 

 

Posted in Blog |

Curs de specializare Wedding Make-up


Atelierele ILBAH te invita la Wedding Make-up Masterclass ca sa inveti cum sa folosesti corect  tehnica eyeliner- gel in realizarea machiajului de nunta.

O nunta este ocazia perfecta pentru a dezvalui frumusețea interioara si pentru a expune personalitatea unei mirese, iar acest curs ofera îndrumari ale expertului nostru, Rialda Badea, pentru a putea exprima tema nunții cu ajutorul machiajului. De-a lungul cursului, trainerul nostru va va ajuta sa va realizati viziunea și sa va dezvoltati dexteritatea in ceea ce priveste realizarea machiajului de nunta, dar si cum sa- l evidentiati mai bine in fotografii.

Masterclass-ul va incepe in data de 24  Iunie 2017 la ora 9.30 la sediul Atelierele ILBAH din Ploiesti, str. 1 Mai, nr. 6.

Taxa de participare: 350 de lei.

Ce anume vei invata la acest masterclass:

– corectia umeda si uscata

– consultanţă make-up cu mireasă ( paşi de urmat şi abordări)

– demonstraţie make-up mireasă ( de la soft la intens)

PROGRAM DESFASURARE

 

– 10.00 – 12.00    – Teorie + Demonstratie make-up mireasa in tehnica eyeliner gel (de la soft la intens)
– 12.00 – 13.00    – Pauza
– 13.00 –  17.00   – Practica pe modele sub supravegherea si indrumarea Trainerului Rialda Badea.

 

Pentru inscrieri si detalii legate de workshop, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: ploiesti@ateliereleilbah.ro sau la numerele de telefon: 0729 397 838 si 0757741549

Ultima zi in care te mai poti inscrie este 22 Iunie.

Te asteptam cu drag!

Echipa Atelierele ILBAH


* Atelierele ILBAH pune la dispozitie produsele necesare desfasurarii workshop-ului, acestea facand parte din gama de top marca PAESE, PARISAX, INGLOT.
**Atelierele ILBAH NU asigura modele pentru acest workshop. Modelele intra in responsabilitatea participantilor. Modelele trebuie asigurate in intervalele de practica mentionate in Programul de Desfasurare.
***Se recomanda cursantilor sa isi aduca propriile pensule cu care vor lucra, pe intreaga durata a practicii.
Posted in Blog |

Fie ca este vorba de concursuri de Miss, de ateliere de creatie sau doar de oameni pasionati, Atelierele ILBAH incearca sa le sprijine initiativele.

 

De data aceasta, solicitarea a venit din partea organizatorilor Miss Brasov, Alexa Events. Dumnealor ne- au solicitat sa le facem cele mai frumoase buchete si aranjamente, demne de un concurs de Miss. Sub indrumarea trainerului atelierului Decorator Floral, Otilia Bucur, cursantele noastre au realizat buchetele si aranjamentele in timp record, iar reactia beneficiarilor spune totul:

“Va multumesc din suflet pentru florile si aranjamentele superbe ce ni le-ati adus.

Au avut un impact foarte bun si chiar au fost apreciate de cei din public.”

Alexandra Condur

 

 

Atelierele ILBAH a produs surpriza serii

Pentru ca intelegem perfect importanta insusirii totale a cunostintelor si pentru ca participantele la concurs erau foarte tinere si la inceput de drum, Atelierele ILBAH a produs o frumoasa surpriza oferind concurentelor de pe podium posibilitatea de a participa la trei dintre cursurile noastre, astfel:

                                                   Locul 3 – Olga Olea Gutanu a primit posibilitatea de a participa la Cursul de Stilism / Consiliere Vestimentara  si de a putea urma o cariera in domeniul Modei ca stilist de moda sau consilier vestimentar;

                                                   Locul 2 – Oprea Marina va invata de la Ines TURTURICA ca Imaginea nu se refera doar la un logo, un slogan sau un vizual usor de retinut, ci in spatele unui brand de succes se afla un PR (sau o intreaga echipa) cu un plan omogen, construit cu meticulozitate si gandit in cele mai mici detalii;

                                                   Locul 1 – Zakas Imola are posibilitatea ca pana la finalizarea cursului Design Vestimentar sa-si realizeze propria colectie vestimentara si sa detina primul portofoliu in domeniul  design-ului vestimentar. Pentru a putea duce la bun sfarsit acest proiect, Mirela DIACONU ii va fi alaturi si o va indruma pe cararile acestei frumoase arte.

Multumim cursantelor noastre pentru pasiunea si originalitatea de care au dat dovada in creatiile dumnealor si pentru ca au reusit sa transmita si colaboratorilor nostri adevaratul tel al Atelierele ILBAH: calitatea serviciilor oferite!

Va invitam sa fiti alaturi de noi si la editia de anul viitor, iar daca doriti sa aveti in portofoliu participarea la Miss Brasov 2018, va anuntam ca anul viitor cursantii Atelierele ILBAH vor fi cei care vor realiza coafurile si machiajele concurentelor.

Grabiti- va sa faceti parte din echipa noastra!

Posted in Blog |

Atelierele ILBAH premiaza frumusetea la Miss Brasov 2017

Atelierele ILBAH reprezinta un partener de incredere al organizatorilor Miss Brasov si in 2017. Premiile concursului, aranjamentele florale care vor infrumuseta Sala Polivalenta din Brasov, dar si buchetele de flori oferite tuturor participantelor si membrilor juriului vor fi oferite de Atelierele ILBAH.

 

Evenimentul are loc la SALA PATRIA, 2 IUNIE, ORELE 18.00-20.00. Spectacolul va fi prezentat de bine cunoscuta Mihaela Tatu – realizator-prezentator de emisiuni radio si televiziune de peste 22 de ani.

Le multumim organizatorilor si va asteptam sa admirati frumusetile Brasovului!

Posted in Blog |

Atelierele ILBAH in vizita la Asezamantul “Sfantul Nicolae” din Brebu

Cursantii Atelierului de Frizer-Coafor Manichiurist-Pedichiurist au dorit ca ziua de Inaltare sa fie una speciala pentru batranii de la Centrul Sfantul Nicolae din comuna Brebu. Mobilizarea a fost una exemplara, iar batranii, vizibil emotionati, au multumit doamnelor pentru cadouri si pentru ca le- au adus aminte de zilele cand se duceau la salon pentru tuns si coafat.

 

Nu uitati ca si dumneavoastra puteti aduce zambete celor care au nevoie!

La Centrul “Sfantul Nicolae” am gasit oameni frumosi si dedicati muncii dumnealor. Acestia ne- au demonstrat ca realizarile frumoase trebuie sa contina, inainte de toate, mult suflet si dragoste pentru aproape. Multumim cursantelor noastre, trainerului, Georgeta Alexandru si conducerii Asezamantului “Sfantul Nicolae” pentru aceasta frumoasa si induiosatoare experienta si promitem ca vom reveni!

Posted in Blog |

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.