Blog

Blog Atelierele ILBAH

Daca nu acum, atunci cand? Te invitam sa beneficiezi de extra reducerea de 20% la plata integrala
in perioada 14 Mai – 26 Mai 2018!


Atentie, oferta campaniei “Sezonul Reducerilor Atelierele ILBAH” se supune urmatoarelor conditii:

Inscrierea la curs trebuie efectuata in perioada 14 Mai 2018 – 26 Mai 2018.

Extra reducerea de 20% se aplica doar la plata integrala.

Reducerea este valabila pentru cursurile care incep in perioada 14/05/2018-15/08/2018. 

Locurile sunt limitate. Pe masura completarii acestora ne rezervam dreptul de a opri inscrierile.

Posted in Blog |

Atelierele ILBAH , inca o fila din povestea #Creativo


#Creativo cu numarul  5 a scris, inca o data, povestea. Una pentru, cu si despre oameni frumosi. Oameni care au in comun tot ceea ce inseamna pasiune, creativitate, imaginatie, dorinta de a explora si de a-si testa limitele. #Creativo nu este un simplu proiect concretizat intr-un eveniment; #Creativo este despre cum ne putem regasi si redescoperi, este despre vise implinite si responsabilitate, despre schimbarea unor perceptii si incurajarea talentului, #Creativo este despre curaj, dorinta, asumare si incredere in propria persoana.

S-a incheiat, spunem cu succes, editia cu numarul 5. Pentru Atelierele ILBAH vorbim despre un proiect de suflet. Unul la care s-a muncit cu drag, in care s-a investit multa pasiune, in primul rand, pentru ca participantii care au trecut, weekendul trecut, pragul #Creativo, sa spuna la final: Chapeu bas!


Stil si unicitate la #Creativo


Cel mai mare eveniment dedicate industriei de moda din Romania a reunit, la Centrul Cultural ARCUB, mii de pasionati de fashion, design,croitorie, stil, antreprenoriat ori arta fotografica.

Au fost, la #Creativo, peste 40 de ateliere interactive si gratuite, unde participantii au patruns in lumea fascinanta a drapajelor si desenelor de moda,  au invatat sa coasa ajutati de masini performante si au croit piese vestimentare dupa tipare.

Unul dintre cele mai inedite momente a fost workshop-ul unde doi maestri pantofari au confectionat, pe loc, cu precizie si indemanare, o pereche de incaltaminte din piele. Momentul a fost unul spectaculos, iar nota de unicitate si autenticitate si-a spus din plin cuvantul.

 


Puterea exemplului, la #Creativo


Evenimentul #Creativo a insemnat si inseamna talent, pasiune, creativitate, ambitie si, nu in ultimul rand, puterea exemplului. Fiindca, da, toti cei prezenti au avut ceva de spus. Ori de aratat. Ca vorbim de ateliere, dar, mai ales de conferintele la care au participat sute de oameni dornici sa asculte povestile de succes ale unor antreprenori, stilisti, designeri celebri.

Asumare, responsabilitate, disciplina si personalizarea stilului. Astea au fost elementele cheie transmise in cadrul conferintelor pe tema fashion, curaj , determinare si o buna pregatire atunci cand vorbim despre conferintele axate pe ceea ce inseamna domeniul business, viziune si imaginatie atunci cand vorbim de arta fotografica, fantezie atunci cand discutam de trecerea de la vechi la nou pentru cei pasionati de broderie.

 


Atelierele ILBAH, mai mult decat o scoala.


#Creativo exista si, iata, a trecut de cea de-a cincea editie, fiindca Atelierele ILBAH este ceva mai mult decat o scoala de formare profesionala. Una unde oamenii vin, invata si primesc, la final, niste diplome. Atelierele ILBAH inseamna deschiderea de noi drumuri, inseamna noi perspective si oportunitati, inseamna insuflarea de curaj oamenilor, inseamna vise si dorinte implinite, dar si sanse pe care le au cei ce au incredere in noi.

Atelierele ILBAH a fost, din nou, o echipa. De la traineri, absolventi, cursanti, persoane care muncesc cu drag si pasiune pentru ca aceasta scoala sa fie una…altfel. Una care sa ajute la dezvoltarea personala,  conturarea de destine, identificarea de noi sanse si, mai presus de orice, scoaterea la lumina a creativitatii si imaginatiei oamenilor iubitori de frumos.


#Creativo no.5 s-a incheiat. Raman ecourile si impresiile frumoase pe care a reusit sa le contureze acest eveniment. Continua, insa, povestea. Scrisa de noi toti, pentru un #Creativo no.6 de exceptie!

Posted in Blog |

Traineri si cursanti Atelierele ILBAH Ploiesti, prezenti la unul dintre celei mai importante evenimente din industria beauty,  ZIF 2018. Un eveniment dedicat atat profesionistilor, cat si pasionatilor de tot ce inseamna frumusete.


Timp de patru zile, (8- 11 martie), la Christal Palace Ballrom, in cadrul editiei aniversare a 10 ani de Cosmobeauty,   s-a desfasurat ZIF 2018, eveniment sponsorizat de Atelierele ILBAH. Prezenti pentru a duce frumusetea la un alt nivel au fost si traineri Atelierele ILBAH Ploiesti, dar si cursanti sau absolventi ai cursurilor de machiaj profesional si hairstyle, desfasurate in cadrul acestei scoli.


Au fost o echipa !


Cu totii au facut echipa si au reusit sa transmita publicului prezent,ideea ca frumusetea se afla in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa o descoperim, sa nu ne fie teama sa ne exprimam personalitatea si sa nu ne inhibam dorinta de a iesi dintr-un anumit tipar.

In cadrul atelierelor desfasurate sambata trecuta, Rilada Badea ( trainer  al cursului de Machiaj Profesional), Georgeta Alexandru ( trainer al cursului de Frizerie –Coafura –Manichiura –Pedichiura), Gabriea David ( formator al cursului de Stilist Protezist Unghii), Florina Vasilescu ( formator al cursului de Masaj) si Razvan Marin ( trainer cursul de Frizerie) au fost o familie. Au reprezentat frumos si la modul cel mai profesionist cu putinta scoala unde formeaza zeci si zeci de tineri, aflati in cautarea identitatii profesionale. Atelierele la care ei au participat, fiecare pe o tematica foarte bine aleasa, au avut succesul scontat. Participantii au avut oportunitatea, dincolo de a se lasa pe mana unor profesionisti, de a invata lucruri noi si de a fi consiliati in acest domeniu atat de vast, atat de provocator, dar si frumos, deopotriva.

Zif-2018-evenimentul-perfect-pentru-pasionatii-de-beauty-Atelierele-ILBAH-Ploiesti-7 (4)


Hairstyle, Make-up, Masaj & More


Cursantii Atelierele ILBAH Ploiesti au dat si ei curs invitatiei de a participa la un eveniment de o asa anvergura. Spun ca a fost, poate, cea mai frumoasa experienta pentru ei, una care le-a generat mari emotii, dar i-a si cucerit si i-a ajutat sa isi defineasca mai bine pasii pe care ii au de urmat in cariera pe care si-au ales-o.

Au fost ateliere de impletituri, de masaj, de machiaj profesional, de pictura de unghii, si a fost si o demonstratie de senzatie in materie de frizuri la barbati.  Toate sub semnatura Atelierele ILBAH Ploiesti. Toti cei inscrisi la atelierele coordonate de formatorii  acestei scoli, au plecat acasa mai bogati din punct de vedere al experientei frumoase pe care au trait- o, dar si a lucrurilor extrem de utile invatate.

Vrei sa afli mai multe detalii despre eveniment? Intra pe: http://www.zilelefrumusetii.ro

 

Posted in Blog |

Fiindca cererea pe piata muncii este foarte mare si fiindca odata ce ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane, pentru o mare mare aprofundare a acestui domeniu ai nevoie si de cursul de Inspector Salarii, Atelierele ILBAH anunta lansarea acestui curs!


Am luat in calcul deschiderea unui curs de Inspector Salarii fiindca  scopul nostru este acela de a furniza servicii profesionale complete si de cea mai buna calitate. Referintele voastre, ale cursantilor Atelierele ILBAH sunt, practic, singura si cea mai buna carte de vizita a noastra. De aceea, de la atmosfera calda si prietenoasa in care se desfasoara cursurile noastre, la modul in care atat noi, cat si trainerii nostri stim sa interactionam cu cei care aleg Atelierele ILBAH, pana la punerea la dispozitia cursantilor a tot ce inseamna materiale de lucru, indiferent de natura cursului, toate fac parte din eticheta care ne mentine, iata, de cinci ani, pe aceasta piata concurentiala si extrem de ofertanta.

Cursul de Inspector Salarii se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca aptitudinile si cunostintele necesare privind legislatia salariala. Fie ca lucrezi deja in domeniu, fie ca vrei, pur si simplu, sa intelegi fenomenul legat de salarizare,  parcurgerea unui astfel de curs nu iti poate fi decat benefica si extrem de utila in cariera ta prezenta ori viitoare.

Ce  presupune cursul de Inspector Salarii?

Furnizarea de informatii la obiect, sfaturi foarte bine documentate si argumentate in functie de aspectele legislative, sau chiar optimizari  salariale sunt doar o parte dintre lucrurile pe care le vei invata in cadrul  cursului nostru interactiv. Acesta are ca scop instruirea participantilor prin oferirea de informatii despre procesul de calcul salarial, plecand de la metodologia de calcul si explicand baza legala si intocmirea corecta a oricarui stat de plata.

Mai multe detalii despre Cursul de Inspector Salarii, aici.

 

Posted in Blog |

Stona – povestea pietrelor concepute sa inspire si sa bucure. Priviri si suflete…

Fiindca a fi designer de interior  implica, dincolo de simt estetic, inspiratie si talent, si multe cunostinte. Ideile nascute pe hartie prind viata in momentul in care vizualizezi. Nu doar cu ochii mintii, ci si practic.  Un bun decorator de interior este acea persoana care are abilitatea a de combina ultilul cu placutul, adica functionalitatea cu ceea ce presupune partea estetica. Materializarea conceptului de design pe care il ai in minte sau sub forma de schita implica munca in teren. Una care trebuie efectuata cu simt de raspundere, corect si cu multa atentie acordata detaliilor.

Vizita la depozitul Stona, o provocare

Cursul de Design Interior, desfasurat in cadrul Scolii Atelierele ILBAH Ploiesti este unul in care teoria se impleteste amonios cu practica. Tocmai de aceea, vizita la cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania, Stona, a participantilor la acest curs a fost o experienta unica si de neuitat. Acestia s-au lasat “invadati” de tot ceea ce inseamna spatiul creativ, gandit si conceput in asa maniera incat sa inspire. A fost o provocare pentru cursanti sa studieze diferitele modele de piatra naturala, cum ar fi modele de marmura, granit, travertin, calcar sau onix si, mai mult decat atat, sa vizioneze, cu ochii mintii, ce-i drept, modalitatea in care produsele ar putea fi nobil integrate in ceea ce inseamna amenajari de interior si exterior.

 

Piatra naturala, una dintre cele mai inedite idei, atunci cand vorbim de amenajari

Aceiasi cursanti, extrem de dornici sa asimilieze cat mai multa informatie, au aflat ca piatra naturala reprezinta, la ora actuala, una dintre cele mai inedite si interesante idei atunci cand vine vorba de amenajari interioare, dar si de exterior. Are o rezistenta sporita si, daca stii cum sa o integrezi cu gust si fara sa faci exces, iti poate transforma caminul intr-un spatiu de poveste. Fiindca vorbim de viitori specialisti in design interior, cursantii Atelierele ILBAH Ploiesti au pus intrebari la care reprezentantul Stona a raspuns cat se poate de punctual. Cele mai importante sfaturi pe care  a tinut sa le dea au fost legate de importanta unui specialist, (acesta fiind punctul de plecare in momentul in care vorbim de o amenajare cu piatra decorativa) si faptul ca niciodata nu trebuie sa se faca abuz in ceea ce priveste utilizarea pietrei in decoruri.

O incapere placata exclusiv cu acest material poate parea rece si neprimitoare. Daca, in schimb, este ultilizata unde trebuie si cat trebuie, atunci reusita amenajarii este garantata. In plus, cursantii au aflat ca piatra, pentru a inlatura ideea de spatiu rece, poate fi combinata cu succes cu materiale si elemente de decor calde, care vor echilibra atmosfera: lemn, casmir, blana, covoare in culori vii, nuante calde pentru pereti, podea sau mobile, perne si alte accesorii care sa transmita ideea de caldura.

Vizita la acest mare showroom a fost una extrem de utila cursantilor. Cu siguranta, le-a oferit noi perspective si o noua viziune. A fost aidoma unei calatorii fascinante in lumea designului orientat catre functionalitate si crearea atmosferei perfecte care sa dea viata si personalitate oricarui spatiu.

Mai multe detalii despre Cursul de Design Interior de la Atelierele ILBAH gasesti: aici.

Posted in Blog |

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.