Solutii Business

Agenti economici

Abordarea noastra

Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Atelierele ILBAH vin in intampinarea persoanelor juridice cu un numar important de facilitati. Scopul nostru este acela de a oferi suportul si cadrul necesar firmelor, organizatiilor sau grupurilor ce doresc sa acceseze serviciile noastre fie ca este vorba de formarea profesionala a personalului , training-uri, workshop-uri sau conferinte. Echipa noastra organizeaza programe, cursuri si training-uri speciale in functie de nevoile identificate in cadrul companiei sau grupului dumneavoastra.

CUM FACEM ASTA?

In primul rand trebuie sa ne contactati pentru a ne face o scurta descriere a companiei precum si a obiectivelor dumneavoastra.

ANALIZA. Specialistii nostri va vor contacta si vor face o analiza asupra cerintelor dumneavostra urmarind profilul companiei. In baza experientei specialistilor Atelierelor ILBAH vom identifica nevoile reale si vom veni cu cele mai bune solutii. Aceasta este o prima faza: cea de consultanta. Puteti apela la noi fie ca doriti participarea la programe de Team Building, cursuri de calificare si formare profesionala, sau alte programe ce tin de dezvoltarea personala. In urma acestei analize veti primi oferte si pachete preferentiale.

PLANIFICARE. Dupa analiza profilului si obiectivelor companiei dumneavoastra se trece la planificare si organizare. Ce presupune acest lucru?Presupune practic organizarea: cadrului legal (autorizarea cursurilor de calificare si formare profesionala in cazul in care este nevoie), cadrului de desfasurare al programelor (acestea se pot desfasura la sediul Atelierele ILBAH, la sediul dumneavoastra sau in locatii speciale: munte, mare etc. , in cazul workshop-urilor sau training-urilor), precum si stabilirea programului de desfasurare (program flexibil sau itinerariu in cazul deplasarilor in locatii speciale). Va punem la dispozitie, in toate conditiile, cei mai buni traineri sau formatori cu care colaboram.

PROGRAME SPECIALE. La toate acestea, specialistii nostri vor adauga programe speciale care avantajeaza profilul companiei si faciliteaza atingerea obiectivelor dumneavoastra.

Reusim sa personalizam astfel fiecare oferta in functie de obiective, buget si timp.

Membrii companiilor sau grupurile pot participa la programele si cursurile deja existente, beneficiind de reduceri in functie de numarul de participanti.

Concluzii
 • Va puteti proteja afacerea numai daca aveti personalul calificat!
 • Va puteti recupera costurile cu formarea profesionala in cazul in care personalul calificat paraseste compania! *
 • Sanctiunile pe care riscati sa le primiti in cazul in care lucrati cu personal necalificat, sunt foarte mari!

* Faceti un act aditional la Contractul Individual de Munca in care se specifica faptul ca plecarea din societate mai devreme de X ani, obliga salariatul la plata cheltuielilor efectuate de angajator cu Formarea Profesionala.

Beneficiile organizatiilor
 • Cursuri si training-uri speciale
 • Activitati si oferte personalizate
 • Reduceri de pana la 40%
 • Programe de fidelizare
 • Program flexibil
 • Cursuri la beneficiar sau alte locatii
 • Prioritate in solutionarea cererilor si organizarea cursurilor
Important
 • Tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti care vor fi inscrisi
 • Cheltuielile cu FORMAREA PROFESIONALA sunt deductibile 100% din impozitul pe profit
 • Puteti accesa Fonduri Europene numai daca aveti personalul calificat
 • Puteti fi certificat ISO numai daca aveti personalul calificat
 • Pentru a participa la LICITATII sau SELECTII DE OFERTE trebuie sa aveti personalul calificat

……….Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.