Despre noi

Cine suntem?

Cursuri de calificare si formare profesionala

CursuriCalificarePloiesti.ro reprezinta portalul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare organizate de Atelierele ILBAH pe raza Municipiului Ploiesti. Compania noastra este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare , initiere si perfectionare.

Pe www.cursuricalificareploiesti.ro veti putea gasi lista completa a cursurilor si training-urilor organizate de Atelierele ILBAH in Ploiesti. Aici veti avea acces la toate informatiile legate de cursuri, veti descoperi tarife diferentiate si veti fi la curent cu promotiile si noutatile special gandite pentru cursantii din Ploiesti. Raman insa neschimbate calitatea oferita si profesionalismul ce ne caracterizeaza.

Ploiesti-ul este primul oras in care Atelierele ILBAH a deschis sucursala. Datorita succesului inregistrat de Atelierele ILBAH (www.ateliereleilbah.ro), ne-am propus sa deschidem in urmatorii 5 ani inca 6 sucursale in judete diferite ale tarii. Acest demers vine in intampinarea dorintei dumneavoastra de a deveni competitivi pe piata muncii dar si ca raspuns la numeroasele solicitari primite.

Incercam continuu sa raspundem exigentelor si asteptarilor dumneavoastra. Din acest motiv, conditiile de desfasurare a cursurilor, serviciile si beneficiile oferite de participarea la cursurile organizate de Atelierele ILBAH sunt mentinute la cel mai inalt nivel.

In acest context, va asteptam la noi oferindu-va: cursuri autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, certificate recunoscute national si international, preturi avantajoase si diferentiate (cu posibilitatea de a plati in rate), cursuri fara taxe de examinare sau taxe de eliberare diplome, formatori cu experienta, suport de curs gratuit, sali dotate corespunzator (la nivel european), locatie ultracentrala si multe alte reduceri sau programe de fidelizare.

Fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca, sau doriti sa va consolidati pozitia in cadrul companiei unde lucrati deja, sau pur si simplu doriti sa va imbogatiti cunostintele si aptitudinile, noi va oferim suportul total de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. La deschiderea cursului, se incheie un contract de formare profesionala, contract in care sunt precizate toate conditiile de desfasurare a cursului, obligatiile beneficiarului, precum si ale furnizorului de formare profesionala. Dupa finalizarea cursului, se organizeaza un examen final, examen care nu implica alte costuri pentru persoanele inscrise.

Intelegem importanta insusirii totale a cunostintelor, de aceea punem un accent deosebit pe partea practica a cursurilor si pe aplicatiile interactive ce reproduc situatiile reale cu care va puteti confrunta.

Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Incercam sa oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri ce va stimuleaza imaginatia si creativitatea. Urmariti asadar noutatile si nu uitati sa ne contactati pentru orice informatii sau sugestii.

Misiunea Atelierelor ILBAH
Identificand necesitatile si aspiratiile dumneavoastra incercam sa progresam continuu si sa dezvoltam tot mai multe programe care sa vina in intampinarea acestora. Vom deschide sucursale ale Atelierelor ILBAH in cat mai multe judete din tara si vom initia chiar si cursuri si training-uri la distanta. Calitatea si insusirea informatiilor este primordiala si noi stim asta.
Oportunitati de job-uri
Atelierele ILBAH se afla intr-o stransa colaborare cu potentialii angajatori, acestia fiind in continua cautare de personal calificat si urmaresc intotdeauna candidatii cu potential real. Atelierele ILBAH devin asadar referinta pentru angajatori , care cer si primesc constant date si rapoarte privind progresul candidatilor cu potential.
Deviza noastra
Impreuna putem construi viitorul! Da-i sansei o sansa!
Obiectivele noastre
  • Implementarea si promovarea educatiei si formarii profesionale
  • Sublinierea rolului invatarii pe tot parcursul vietii
  • Dezvoltarea resurselor umane
  • Cresterea competitivitatii pe piata muncii
  • Formarea profesionala continua a adultilor
  • Prevenirea riscului somajului
  • Dobandirea de catre cursanti a unor cunostinte avansate, a unor metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale
  • Realizarea reconversiei profesionale determinata de restructurari socioeconomice
  • Promovarea in munca si dezvoltarea carierei profesionale a absolventilor
……….Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala
 

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.