Curs Stilist Unghii – Unghii False

Descriere

Nail Stylist


Denumirea oficiala a cursului:
Stilist Protezist Unghii
Curs Autorizat
Cod COR: 514208 (vezi lista competentelor)
 • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
 • Durata curs: 2 saptamani
 • Conditii minime de acces:
  Absolvent 8 clase
 • Diploma recunoscuta national si international
  Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
 • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

1040 Lei 

88,89 Lei/luna
(vezi detalii)

 

800 Lei
Discount 30%

Descriere

Pentru a te inscrie la cursul de Unghii False ( curs de stilist protezist unghii, cum mai este numit) nu este obligatoriu sa ai o diploma de manichiura-pedichiura.

Unghiile false se aplica atat pentru obtinerea unei manichiuri deosebite dar si ca o necesitate pentru unghiile cu aspect neregulat, subtiri sau sensibile la rupere. Unghiile artificiale pot avea lungimea si forma pe care o dorim. Acestea pot arata natural, iar daca sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale. De aici decurg posibilitatile limitate doar de imaginatia fiecarei persoane in domeniul design-ului unghiilor. Unghiile false sunt mult mai rezistente decat unghia naturala.

Manichiura poate spune multe despre fiecare persoana in parte. Considerate de unii stilisti drept unul dintre cele mai importante accesorii ale feminitatii, unghiile trebuie sa arate intotdeauna corespunzator, indiferent de timpul disponibil pentru intretinerea acestora. O manichiura impecabila nu este usor de intretinut. Chiar daca unghiile tale naturale nu sunt de mare “calitate”, sunt casante si striate, exista o solutie pentru a avea mereu maini de vedeta: manichiura tehnica.

Cursul va cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor si picioarelor, realizarea unghiilor tehnice cu gel (prelungirea patului unghial, constructie cu French,constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta realizarii unghiilor false!

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.

Consumabilele sunt oferite de Atelierele ILBAH si fac parte din gama profesionala a brandurilor de top. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

Cursul  de stilist protezist unghii va aborda urmatoarele teme
 • ingrijirea unghiilor
 • ingrijirea mainilor si picioarelor
 • realizarea unghiilor tehnice cu gel (prelungirea patului unghial, constructie cu French,constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente)
 • protezarea unghiilor deteriorate
 • demontarea unghiilor false
 • realizarea decoratiunilor pentru unghii

Competente dobandite conform standardului ocupational

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.