Curs Stilism – Consiliere Vestimentara

Descriere

Stilism


Denumirea oficiala a cursului:
Stilism
Consiliere Vestimentara
Training Specialitate
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 4 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    16 ani
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

1200 Lei 

77,78 Lei/luna
(vezi detalii)

 

700 Lei
Discount 41%


Descriere

Cursul de Stilism organizat de Atelierele ILBAH Ploiesti se adreseaza pasionatilor de moda ce doresc sa lucreze in domeniul Consilierii Vestimentare. Moda este un limbaj de exprimare iar pentru cei care inteleg acest lucru le-am pregatit Cursul de Stilism – Consiliere Vestimentara. Acesta este foarte bine structurat si va poate ajuta sa aprofundati stilurile vestimentare sau sa descoperiti notiuni legate de imagine si stil. Imaginea este totul; ea este cea care poate sa vanda si sa ne faca viata mai usoara.

Felul in care ne imbracam trebuie sa exprime valori ale personalitatii noastre. Daca sti sa te folosesti de toate atuurile pe care le ai la dispozitie, garderoba ta va fi ca un adevarat limbaj stilistic. Cand vorbim despre Stilism, putem sa vorbim despre reguli care trebuie respectate insa acestea trebuie asezonate cu foarte multa creativitate si imaginatie, altfel putem sa cadem in banal.

Descopera mai multe despre ghidul practic de imagine si stil in cadrul Cursului de Stilism Atelierele ILBAH Ploiesti.

Puteti obtine accesul gratuit la Cursul de Stilism – Consiliere Vestimentara daca urmati in prealabil Cursul de Design Vestimentar (Creatie Vestimentara) si Cursul de Proiectare Vestimentara din portofoliul Atelierele ILBAH Ploiesti.

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.