Curs Inspector Resurse Umane

Descriere

Inspector Resurse Umane


Denumirea oficiala a cursului:
Inspector Resurse Umane
Curs Autorizat
Cod COR: 333304 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 1 luna
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent liceu cu sau fara diploma de bacalaureat
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

1000 Lei 

77,78 Lei/luna
(vezi detalii)

 

700 Lei
Discount 30%


Descriere

Oamenii sunt bunul cel mai de pret al unei organizatii! De ei depinde succesul si gradul de competitivitate al acesteia…

Inspectorul de resurse umane, prin pozitia pe care o detine in cadrul departamentului de resurse umane, participa activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii. In ultimul timp pozitia sa a devenit din ce in ce mai importanta si mai cautata de angajatori, inspectorul de resurse umane avand un rol deosebit de important in buna desfasurare a activitatii firmei si a productivitatii acesteia.

Inspectorul de resurse umane isi desfasoara activitatea ca persoana fizica autorizata sau ca angajat in cadrul institutiilor publice sau private. Orice organizatie, indiferent de forma de organizare juridica, care are personal angajat pe baza de contract individual de munca, trebuie sa apeleze la serviciile unui inspector de resurse umane.

Cursul are un puternic caracter interactiv, imbinand elemente de teorie cu activitati practice. Acest curs isi propune sa sprijine participantii in dezvoltarea competentelor specifice ocupatiei de Inspector de resurse umane, o atentie deosebita acordandu-se dezvoltarii abilitatilor practice.

Astfel, la finalul cursului, absolventii vor fi capabili sa gestioneze toate procedurile specifice activitatii de resurse umane si sa opereze cu toate documentele din departament, sa deprinda abilitatile de informare si documentare privind modificarile legislative, sa auditeze situatia departamentului de resurse umane intr-o societate, sa mentina relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca si sa gestioneze REVISAL – simulare proceduri de angajare, concediere si modificare contract de munca (ultimele prevederi Codul Muncii).

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze in ocupatia de Inspector resurse umane atat in tara cat si in afara ei, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC)

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic. Se vor pune la dispozitie echipamente informatice, ce contin programele aferente lucrului pe calculator: laptop-uri dotate cu programul REVISAL.


Competente dobandite conform standardului ocupational

curs-inspector-resurse-umane2

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.