Curs Frizer-Coafor Manichiurist-Pedichiurist

Descriere

Hair & Nail Artist


Denumirea oficiala a cursului:
Frizer-Coafor Manichiurist-Pedichiurist
Curs Autorizat
Cod NC: 5141.2.1 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Iulie (2019)
  • Durata curs: 4,5 luni
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent 8 clase
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

2000 Lei 

133,34 Lei/luna
(vezi detalii)

 

1200 Lei
Discount 40%


Descriere

Cursul de Frizer-Coafor, Manichiurist-Pedichiurist este destinat persoanelor care vor sa inceapa o cariera in domeniul infrumusetarii. Este un domeniu dificil dar cu satisfactii pe masura, care pot fi obtinute sub indrumarea specialistilor. Impreuna vom dezvolta calitatile fiecarui participant astfel incat la finalul cursului acesta sa deprinda abilitati de comunicare, flexibilitate dar si tehnica in dezvoltarea stilului propriu.

Parul, la fel ca si pielea, are nevoie de o ingrijire speciala si personalizata, de un diagnostic corect si de un tratament profesional pentru a-si pastra aspectul impecabil.

Sub atenta indrumare a unor formatori specialisti in estetica, persoanele care vor participa la acest curs isi vor dezvolta anumite competente in acest domeniu. Astfel, ele vor primi cele mai noi informatii si vor dobandi cunostinte vaste despre: programarea clientelei, executarea coafurilor simple, executarea coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale,carnavaluri etc.), executarea ondulatiei permanente, executarea tratamentelor capilare, executarea tunsorilor pentru femei, vopsirea parului, spalarea parului, executarea tunsorilor pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va dobandi abilitati teoretice si mai ales practice, pentru a putea sa profeseze in acest domeniu al esteticii atat in tara cat si in statele membre UE ! Diploma de calificare este valabila pentru toate cele 4 ocupatii: frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist ( 4 intr-un singur curs !).

Diploma obtinuta este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si este recunoscuta atat pe plan national cat si international.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta de a pune in evidenta o parte din secretele frumusetii! Vei invata tainele acestei meserii de la profesionisti in domeniu!

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.


Competente dobandite conform standardului ocupational

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.