Curs Fotografie

Descriere

Photography

curs-fotografie-scoala-de-fotografie-ploiesti-1

Denumirea oficiala a cursului:
Fotograf
Curs Autorizat
Cod COR: 313101 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 8 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent liceu cu sau fara diploma de BAC
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

2200 Lei 

111,12 Lei/luna
(vezi detalii)

 

1000 Lei
Discount 55%


Descriere

“Pasiunea pentru fotografie nu este altceva decat viziunea fiecaruia de a vedea lucruri, oameni si intamplari in maniera proprie, este o reflexie a propriei personalitati si un mod de a transmite si altora sentimente, gandiri, clipe, stari, fapte…”

Unul dintre cele mai frumoase lucruri, cu siguranta, este acela de a  surprinde si imortaliza viata, in toate momentele ei, prin obiectivului aparatului foto. Atunci cand pasiunea devine un mod de viata, cand iubesti ceea ce faci si te regasesti in acel ceva, iti dai seama ca asta te defineste si ca ceea ce era un hobby, un vis, se poate transforma intr-o realitate. Una  care te va ajuta sa arati tuturor lumea prin ochii tai, dar si sa creezi pentru fiecare privitor o poveste in care si tu si el sa va regasiti.

Cursul de Fotografie Autorizat, primul pas spre a-ti indeplini visul

Fara piedici imaginare, daca visul tau este acela de a folosi pasiunea si talentul pentru fotografie in cel mai frumos mod de a trai, noi, Atelierele ILBAH Ploiesti, iti propunem sa te inscrii la cursul de Fotografie! Nu conteaza varsta pe care o ai, nu conteaza ca nu ai pic de experienta, nu conteaza nici daca lumea aceasta a fotografiei este una straina tie, pe care doar ai privit-o admirativ de la distanta, intrebandu-te deseori: “Oare si eu as putea realiza astfel de fotografii?”

Ei bine, tot ce conteaza este sa ai in tine pasiune, perseverenta, dorinta de a invata, de a explora, de a cunoaste si stapani toate tainele, secretele si frumusetile acestei meserii. Fiindca a fi fotograf presupune, dincolo de orice altceva, emotie. Emotia ta si a altora! Ca vorbim de oameni, obiecte, peisaje, totul trebuie sa transmita emotii nebanuite, energie si o traire interioara unica. Asta inseamna, de fapt, fotografia perfecta. Cea prin care acorzi atentie detaliilor,  opresti timpul in loc si, parca, il incapsulezi intr-o imagine.

Oricine poate face fotografii, nu oricine, insa, se poate numi fotograf

Iar asta, da, se invata. Fiindca dincolo de dorinta, fler, pasiune si dragoste pentru arta fotografica, este necesara si deprinderea unor tehnici care numai de la un profesionist se pot invata. Oricine poate face fotografii, insa, poti fi sigur, nu oricine se poate numi fotograf. Totul se invata, iar pasiunea, imaginatia si creativitatea nu fac altceva decat sa completeze tabloul perfect. Acela in care fotografia poate fi ridicata la rang de arta.

Aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti vei invata, pe parcursul cursului, tot ce tine de Arta si Tehnica Fotografica. De la cunoasterea aparatului foto si a modului sau de functionare, pana la  manuirea cu profesionalism a acestuia. Un trainer profesionist iti va fi alaturi pentru a-ti dezvalui secretele Fotografiei de portret, de studio, de eveniment, de produs, peisaj/natura sau chiar de calatorie.

Practica o vei face in studioul nostru dotat cu intreaga aparatura si tehnica necesara pentru o experienta cat mai placuta si completa in invatare. Atentie! Ca orice pasionat sau viitor fotograf, participantii la curs trebuie sa vina cu propriul aparat DSLR sau mirrorless.

La finalul cursului, vei primi o diploma autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ce iti va certifica competentele de fotograf profesionist. Certificatul este recunoscut la nivel national si international!

Te invitam cu drag sa patrunzi in lumea fascinanta a Fotografiei!


Competente conform standardului ocupational

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.