Curs Formator

Descriere

Formator


Denumirea oficiala a cursului:
Formator
Curs Autorizat
Cod COR: 242401 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 4 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent studii superioare
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

800 Lei 

55,55 Lei/luna
(vezi detalii)

 

500 Lei
Discount 50%


Descriere

Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice / practice si / sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca. Aceasta definitie extinsa este compatibila cu definitiile date formatorului la nivel european.

Ca urmare, formatorul este:

-Conceptor al programelor de formare, pe baza documentelor normative in vigoare, a standardelor ocupationale / de pregatire profesionala si a nevoilor unui anumit sector sau domeniu de activitate – inclusiv al celui de formare a formatorilor.

-Proiectant al programelor si al activitatilor de formare, pe baza identificarii nevoii si cererii de formare dintr-un anumit sector sau domeniu de activitate.

-Organizator al programelor de formare, asigurand toate conditiile necesare desfasurarii optime a programului de formare.

-Facilitator al procesului de invatare si de dezvoltare prin crearea unor situatii de invatare adecvate dezvoltarii competentelor profesionale care se constituie in tinte ale formarii.

-Evaluator al competentelor efectiv formate sau dezvoltate la participantii la formare, precum si al propriei prestatii ca formator. Evaluator al programelor de formare – atat al celor proprii, cat si al programelor de formare propuse spre evaluare in vederea autorizarii.

-Persoana care invata pe tot parcursul carierei profesionale, dezvoltandu-si permanent propriile competente de formator.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze in ocupatia de Formator atat in tara cat si in afara ei, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC)

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

Competente dobandite conform standardului ocupational

Curs Formator Ploiesti

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.