Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Descriere

Expert Accesare Fonduri

 


Denumirea oficiala a cursului:
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene
(vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 2 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent studii superioare
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

800 Lei 

66,67Lei/luna
(vezi detalii)

 

600 Lei
Discount 25%


Descriere

Participa la Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene daca vrei sa scrii si sa implementezi proiecte subventionate din Bugetul de Stat sau din Fondul Social European! Poti incepe, fie o cariera de Consultanta in domeniu, ajutand astfel antreprenorii sa isi dezvolte proiectele, fie iti poti dezvolta chiar tu propriul plan de afaceri. Absolvind Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene organizat de Atelierele ILBAH vei obtine o diploma autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) cu care vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate, diploma fiind recunoscuta la nivel national si international.

Invata sa scrii proiecte si mareste-ti portofoliul de clienti multumiti! Accesarea fondurilor nerambursabile precum si implementarea cu succes a proiectelor este conditionata de o informare corecta si completa. Sursele de finantare pot fi obtinute numai printr-o foarte buna planificare si documentare legislativa. Participa la cursul organizat de Atelierele ILBAH pentru a-ti dezvolta gandirea strategica si a descoperi notiuni de legislatie privind programele de finantare. De la idee la bani: planificare, organizare, monitorizare, gestiune… afla care sunt oportunitatile de care poti profita.

Cursul descrie fazele prin care trece un proiect de la inceput si pana la finalizarea investitiei. Participantii la curs vor invata aplicat pe baza unui studiu de caz ce reproduce toti pasii necesari in desfasurarea proiectelor, incepand chiar de la faza de elaborare a Cererii de finantare si a Planului de afaceri si continuand cu depunerea online, semnarea contractului de finantare si derularea procedurilor de achizitie. Cursantii vor cunoaste regulile de buna practica in accesarea fondurilor dar si principalele greseli facute in accesare si implementare.

Ce vei invata la curs? Teme abordate.


Competente dobandite conform standardului ocupational

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.