Curs Decorator Floral

Descriere

Design Floral


Denumirea oficiala a cursului:
Florar-Decorator
Curs Autorizat
Cod COR: 611203 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 10 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent 8 clase
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

2200 Lei 

155,56 Lei/luna
(vezi detalii)

 

1400 Lei
Discount 36%


Descriere

“Florile – o eterna simfonie multicolora, plina de parfum si zbor de fluturi, compusa de Dumnezeu pentru sufletele indragostite de poezie…” AlBach

A oferi flori e o traditie aproape universal raspandita. Oferim flori pentru a ne manifesta admiratia, respectul, dragostea. Oferind flori oferim bucurie!

Priveste un buchet de flori: simti imediat ceva atat de poetic, incat starea ta interioara se va transforma. O senzatie, oricat de slaba ar fi ea, un sentiment, cat de slab ar fi, modifica deja ceva in profunzimea fiintei tale. Florile pe care le privesti iti vorbesc prin culorile lor, forma lor, parfumul lor, ele isi deschid drum in tine, prin intermediul corpurilor subtile, pentru a trezi in sufletul tau forma, parfumul, culoarea careia ii corespunde.

Se vorbeste foarte mult despre flori, despre puterea lor si frumusetea care il surprinde pe om de fiecare data. Inca din Antichitate florile au capatat o importanta majora: ele sunt plante decorative, protejeaza de duhurile rele si il vindeca pe om de diferite boli. Florile au o anumita semnificatie, o simbolistica pe care oamenii o respecta in mod inconstient sau constient, ele nu se ofera niciodata la intamplare.

Vrei sa deprinzi cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale conform regulilor estetice consacrate ?

Poti atinge acest obiectiv inscriindu-te la cursul de Decorator Floral organizat de Atelierele Ilbah !

DESCRIEREA OCUPATIEI:
Florarul – decorator recolteaza florile respectand stadiul de dezvoltare al acestora si conditiile optime de recoltare, in functie de tipul speciei de cules; prelucreaza materialul vegetal in vederea asamblarii in aranjamente florale, debarasand si prelucrand tijele florale, executand lucrari de conditionare si conservare; pregateste florile taiate si materialul vegetal, sortand florile pe categorii de calitate, depozitand buchetele si materialul vegetal uscat in conditii adecvate; realizeaza si ingrijeste aranjamente florale diverse in functie de scopul utilizarii; valorifica florile si aranjamentele florale.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de decorator floralobtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international.  

Mai jos puteti viziona o selectie de poze din timpul cursului.


Competente conform standardului ocupational

Competente-curs-decorator-floral

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.