Curs Coafor Stilist

Descriere

Hair Stylist


Denumirea oficiala a cursului:
Coafor Stilist
Curs Autorizat
Cod NC: 5141.3.2 (vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Martie (2021)
  • Durata curs: 6 luni
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent liceu cu sau fara diploma de bacalaureat
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

4000 Lei 

200 Lei/luna
(vezi detalii)

 

1800 Lei
Discount 55%


Descriere

Curs Coafor Stilist numai la Atelierele ILBAH, acum si in PLOIESTI.

Parul este numit pe buna dreptate podoaba cea mai de pret a femeii. Cu ajutorul lui femeia se reinventeaza in fiecare zi, alegand coafuri care sa ii puna in valoare trasaturile fetei.

Cine spune ca ceea ce este elegant nu poate fi si simplu? Buclele romantice, cozile jucause si cocurile fermecatoare toate au in comun eleganta simpla feminina si naturala. Coafura potrivita se va alege in functie de trasaturile si particularitatile fetei, lungimea parului si vestimentatie. Coafura perfecta trebuie sa va reflecte personalitatea si sa va completeze look-ul.

Orice femeie care se respecta trebuie sa aiba o coafura de invidiat!

In prezent, doar adolescentele si tinerele rebele mai pot transmite ceva prin modul in care aleg sa isi poarte parul, cele mai multe dintre femeile adulte preferand un look oarecare, de inspiratie retro sau moderna, asa cum cred ele ca le sta mai bine.

Universul cinematografiei, dar si televiziunea, sunt locurile de unde multe femei inca s-ar putea inspira pentru a-si alege un nou look expresiv al coafurii, dar deocamdata si aici exista un grad mare de confuzie din acest punct de vedere, care insa nu va dura la infinit, astfel incat sa se poata identifica solutii fericite pe viitor.

Despre blonde exista destule speculatii. Este clar ca blonda e perceputa ca o femeia fatala, ca o cuceritoare de neinvins.
In ceea ce priveste aparatul de coafat, unei blonde i se potriveste cel mai bine ondulatorul. Daca ai de facut un cadou unei blonde, acest aparat o va fascina negresit. Suvitele blonde, bine conturate, reprezinta adevarate atuuri de cucerire.

Parul ca abanosul defineste femeia exotica, dura si care ascunde enigme nedeslusite. Se poate spune ca ea este un “diamant migalos, slefuit pe o catifea delicata de culoare inchisa”.
Daca esti bruneta, alege sa te coafezi cu placa de intins. Este ideala pentru culoarea parului tau, pentru ca te invaluie in mister si stralucire. Parul negru, uniform intins, il va “rascoli” pe partenerul tau.

Cand vorbim despre femeia roscata, vorbim despre pasiune, seductie si independenta. Se spune ca pe unde trece, femeia roscata lasa amintiri. Pentru a intari atributul “fierbinte”, femeia roscata poate apela cu incredere la peria rotativa cu aer cald pentru a conferi volum parului seducator. Acest truc este cheia spre cucerire si recucerire garantata la orice intalnire.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de coafor stilistobtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international.

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

Vrei sa urmezi un Curs de Coafor mai scurt? Intra aici:

http://www.cursuricalificareploiesti.ro/cursuri/curs-coafor


Competente dobandite conform standardului ocupational

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.