Curs Automachiaj (Self Make-up)

Descriere

Self Make-up


Denumirea cursului:
Automachiaj
Program: Training
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 2 zile
  • Locuri in grupa: maxim 5 cursanti 
  • Toate produsele si ustensilele va sunt puse la dispozitie gratuit de scoala. Daca doresc, cursantele pot sa vina si cu propria trusa de machiaj.
  • Conditii minime de acces: Varsta minima de 16 ani
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

600 Lei 

33,34 Lei/luna
(vezi detalii)

 

300 Lei
Discount 50%


Descriere

Vrei sa stii ce tipuri de machiaj ti se potrivesc in functie de fizionomie, tipul tenului si modul tau viata? Vrei sa stii ce produse iti sunt recomandate si cum sa le folosesti?

Participa la workshop-ul de automachiaj unde make-up artisti profesionisti iti vor dezvalui tipurile de machiaj care ti se potrivesc. Iti vor fi prezentate tehnici si trucuri folosite pentru machiajul perfect, pe care le vei putea pune in practica chiar in cadrul cursului.

Vei primi sfaturi pentru pregatirea tenului, evidentierea trasaturilor, paleta de culori pentru machiaj de zi si de seara, ustensilele necesare, trucuri si tehnici pentru un machiaj de durata, sau chiar machiajul smokey-eyes.

Descopera o metoda de lucru gandita special pentru tine cu scopul de a-ti imbunatati tehnicile de machiaj si de a-ti da incredere in aplicarea lor!

Workshop-ul de automachiaj nu se adreseaza profesionistilor in domeniu. Acesta a fost gandit pentru femeile care doresc sa se machieze singure, pentru persoanele care nu se machiaza in mod frecvent sau pentru incepatoare ce doresc sa se perfectioneze.

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.