Curs Antreprenoriat

Descriere

Antreprenoriat


Denumirea oficiala a cursului:
Competente antreprenoriale
Curs Autorizat
(vezi lista competentelor)
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 4 saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Absolvent liceu cu sau fara diploma de bacalaureat
  • Diploma recunoscuta national si international
    Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC– detalii aici
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

1400 Lei 

66,67Lei/luna
(vezi detalii)

 

600 Lei
Discount 57%


Descriere

Pentru un antreprenor, dorinta de a reusi trebuie sa fie mai mare decat teama de esec. Un adevarat antreprenor este cel care FACE, nu cel care doar viseaza! Viitorul se cladeste pe ceea ce realizezi astazi, nu pe ceea ce vrei sa faci maine! 

Cursul de antreprenoriat se adreseaza atat celor care vor sa isi dezvolte propria idee de afacere cat si celor care doresc sa ocupe o pozitie in managementul unui business. Drumul spre succes incepe cu Atelierele ILBAH! Cursul de Antreprenoriat pe care il organizam este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC – Agentia Nationala pentru Calificari). Dupa absolvirea cursului vei obtine o diploma acreditata care iti va certifica competentele antreprenoriale. Vei putea astfel sa profesezi atat in tara cat si in strainatate, diploma fiind recunoscuta atat la nivel national cat si international!

Participand la Cursul de Antreprenoriat vei dobandi abilitati competitive ce te vor ajuta sa obtii avantajul de care ai nevoie pentru dezvoltarea TA si a afacerii tale. Descopera care sunt oportunitatile de care trebuie sa profiti si invata cum sa obtii maximul din fiecare situatie sau experienta. Investind minim, poti obtine efecte majore si sanse nelimitate! Amenintari sau situatii de criza apar pe intreaga durata de viata a oricarui business asa ca trebuie sa fii intodeauna pregatit sa le gestionezi corect.

Invata ce trebuie sa faci dar mai ales ce NU trebuie sa faci in cautarea succesului! Pregateste-te de cursa lunga si echipeaza-te cu abilitati solide de antreprenoriat inainte de a porni la drum. Cursul pe care il organizam este impartit intr-o parte teoretica si una practica. Vei studia pe baza numeroaselor studii de caz despre afaceri de succes dar si afaceri care au esuat analizand bineinteles si motivele pentru care acest lucru s-a intamplat.

Bun strateg si vizionar, un antreprenor de succes trebuie sa anticipeze cererea pietii si sa vina intotdeauna cu cea mai potrivita solutie. Timpul trebuie sa devina aliatul tau, asa ca invata de la curs tehnici de management al timpului pentru a putea lucra eficient. Succesul se negociaza! Vei deprinde cele mai importante tehnici de negociere!


certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.