Curs Wedding Planner – Organizare Nunti si Evenimente Festive

Descriere

Wedding Planner

curs-wedding-planner-organizare-nunti-organizare-evenimente-festive-ploiesti-atelierele-ilbah

Denumirea oficiala a cursului:
Wedding Planner – Organizare Nunti si Evenimente Festive
Program: Training.
  • Intentionam sa incepem cursul in: Octombrie (2021)
  • Durata curs: 6 Saptamani
  • Conditii minime de acces:
    Varsta minima de 16 ani
  • Se acorda Diploma de participare
  • Adresa pentru depunerea dosarului si locatia cursului: Sediul Atelierele ILBAH din PLOIESTI (vezi Contact)

1600 Lei

88,89 Lei/luna
(vezi detalii)

 

800 Lei
Discount 50%


Descriere

Conturarea evenimentului perfect se invata… de la cei mai buni!

Te-ai gandit vreodata ca ai putea deveni Wedding Planner? Este o meserie grea, care se poate transforma intr-o misiune frumoasa. Una in care creativitatea, ineditul si frumosul sa se imbine armonios. Fiecare cuplu aflat la inceput de drum cauta perfectiunea pentru cea mai importanta zi a vietii lor. Fara griji, fara pic de stres, doar emotia inerenta a unui nou inceput de drum. Cel in doi.

Daca te-ai gandit si crezi ca ti-ar placea sa organizezi nunti si evenimente de poveste, cursul de Wedding Planner este solutia pentru ca visul tau sa prinda contur. Iti trebuie prezenta, iti trebuie carisma, rabdare, o fina psihologie si iti mai trebuie ceva: dorinta de a crea pentru niste oameni, poate total necunoscuti, acea zi unica de care mereu sa isi aduca aminte cu drag, cu dor si cu placere.

Conceptul de Wedding Planner este unul relativ nou pe piata din Romania. Stim cu totii ca nunta este un eveniment complex. Intervin o multime de probleme neprevazute, sunt de coordonat foarte multi oameni, sunt de indeplinit multiple sarcini, iar pentru asta, da, este nevoie de un tert. Un om dedicat, care sa fie profesionist in tot ceea ce gandeste, rosteste si, ulterior, intreprinde. Poti fi chiar tu acea persoana care sa contureze momente unice pentru altii.

Iti trebuie pasiune si inspiratie trebuie sa fii indragostit de ceea ce faci, e nevoie sa stii sa acorzi consiliere creativa, sa fii mereu cu zambetul pe buze, sa glumesti mult, dar sa si lucrezi la fel de mult pentru realizarea unui eveniment de vis. Si iti mai trebuie ceva. Omul, trainerul, de la care sa inveti meserie. Fiindca, da, sa fii wedding planner este o meserie. Una dificila, dar cu atatea si atatea satisfactii.

Cursul de Wedding Planner – Alegerea inspirata!

La Atelierele ILBAH Ploiesti, vei invata de la profesionisti in domeniu, toate tainele acestei meserii. Afla ce se “ascunde” in spatele unui eveniment reusit, ce implica sarcinile unui organizator de nunti, cum iti conturezi relatii solide cu colaboratorii angrenati in realizarea evenimentului, cum intocmesti un buget si cum sa satisfaci pana si cele mai pretentioase cereri ale clientilor. Cursul te va ajuta, deopotriva, sa te cunosti mult mai bine pe tine insuti/insati, sa stii ca schimbarea si ducerea la bun sfarsit a unui task atat de greu cum este realizarea unei nunti, tine, foarte mult, de atitudine, de implicare, de transmiterea corecta a mesajelor in directiile pe care ti le propui, de forta, curajul si rabdarea cu care trebuie sa te „inarmezi„ cand spui “Da” unei astfel de provocari. Usor, usor, vei reusi, datorita acestui curs, sa te transformi intr-o persoana sigura pe sine, pregatita, gata sa porneasca pe un drum nou.

Spune “DA” provocarii noastre!

Prin cursul de Wedding Planner, ne-am propus sa aducem noutate, fiindca stim cati oameni creativi, plini de imaginatie si dornici sa se lanseze intr-un astfel de business sunt printre voi.  Va asteptam cu drag sa va alaturati noua si sa spuneti “DA” provocarii pe care v-am lansat-o prin cursul de Wedding Planner!

Navigare rapida

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.