Contact

Contact

Pozitionarea ultra-centrala a Atelierelor ILBAH este unul din marile avantaje de care puteti beneficia inscriindu-va la cursurile noastre din PLOIESTI. In numai 5 minute de mers pe jos din Piata Victoriei, de la Halele Centrale sau de la Hotel Prahova, puteti ajunge la sediul nostru de pe str.1 MAI, nr.6  (zona – in spatele hotelului Prahova).

Daca doriti sa folositi mijloacele de transport in comun, puteti ajunge foarte usor in zona centrala din orice cartier al orasului. De altfel, 2 statii RATP se afla chiar in apropierea sediului nostru. Aici se afla statia Postei unde ajunge traseul 5 si statia Armoniei unde ajunge traseul 104. 

Pentru posesorii de autoturisme, avem o veste buna: sunt locuri suficiente de parcare in zona in care este amplasat sediul nostru.

Inscrierea la unul din cursurile sau training-urile Atelierelor ILBAH se poate face atat la sediu cat si folosind formularul de inscriere on-line, accesibil prin urmatorul link: http://www.cursuricalificareploiesti.ro/inscrieri/

Atelierele ILBAH cauta sa vina in intampinarea problemelor dumneavoastra incercand sa va ofere solutii rapide, confortabile si de calitate.

Pentru sugestii, comentarii si nelamuriri puteti folosi formularul de contact de mai jos, precum si numerele de telefon afisate. Va vom raspunde in cel mai scurt timp!

FORMULAR CONTACT

Nume *

Prenume *

Telefon *

E-mail

Lasa-ne mesajul tau *

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.