Toamna de poveste impreuna cu Atelierele ILBAH

Drumurile noi duc mereu spre destinatii frumoase, iar noi, Atelierele ILBAH te asteptam sa pornim impreuna pe calea succesului si a implinirii. Implinirea pe plan profesional si personal credem ca este ingredientul secret al fericii, asa ca in noul sezon iti aducem o gama bogata de domenii pe care sa le incerci.


Toamna este anotimpul schimbarii, al inceputurilor, indiferent daca vorbim despre pasiuni, diete, redecorarea casei sau schimbarea meseriei. Alaturi de noi poti face ca acest inceput sa fie unul special, in care sa gasesti curajul de a devein ce iti doresti cu adevarat.

toamna-de-poveste-impreuna-cu-atelierele-ilbah-1


Descopera ce te pasioneza


Nu ne putem intoarce in timp pentru a schimba inceputul povestii noastre, dar putem sa schimbam lucrurile pe parcurs, incepand chiar din acest moment. Desi schimbarea pare ceva imposibil de atins uneori, va suntem alaturi. Oricine merita o sansa, a doua sansa sau a o suta sansa atunci cand vine vorba de fericire, asa ca Atelierele ILBAH sunt aici penrtu tine.

Descopera impreuna  cu noi care sunt pasiunile tale, atuurile, dezvolta-ti noi abilitati sau du-ti hobby-ul la rang de arta.


Cu pasi mici spre mari succese


Vei invata in cadrul atelierelor noastre atat informatii teoretice, pentru a putea construi o cariera cu o fundatie solida, dar vei participa si la cursuri practice, pentru a-ti putea pune amprenta asupra tuturor lucrurilor care te inconjoara. Mai mult, vei avea parte de traineri cu experienta in domeniu, inarmati cu entuziasm si rabdare.

Fiindca oamenii de langa noi reprezinta o sursa de inspiratie, ne asiguram in permanenta ca trainerii nostri sunt deschisi spre a va spune povestile din spatele succesului lor. Orice specialist a fost initial nestiutor, asa ca #motivatia este alt factor esential in drumul spre reusita.


Toamna si surprizele ei


Pe langa reducerile de care prietenii nostri beneficiaza, pentru ca da, „cursant” este sinonim cu „prieten” pentru noi, in aceasta toamna am pregatit cateva lucruri cu care speram sa va surprindem placut. Fiindca ne dorim sa ducem pe culmile succesului cat mai multi oameni dragi, ne-am marit echipa. De acum suntem la dispozitia dumneavoastra si in Cluj-Napoca!

De asemenea, fiindca stim ca ochii care nu se vad se uita, va dam intalnire la cele mai asteptate evenimente ale sezonului! Printre ele se numara BIFE-SIM, MODEXPO si ZIF.

toamna-de-poveste-impreuna-cu-atelierele-ilbah-2

Daca perseverenta, dorinta de a face lucruri frumoase si seriozitatea se regasesc printre atuurile tale, te asteptam la cursurile noastre!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.