Scoala Atelierele ILBAH Ploiesti, primul pas spre construirea celor mai indraznete visuri

Un nou an, un nou inceput. Cel al dezvoltarii tale profesionale


Un nou an este, de fapt, un nou inceput. Cu idealuri si obiective pe care ti le doresti indeplinite. Un nou an indeamna la dezvoltare pe toate planurile, incet, dar cu multa determinare.

Schimbarile pe care vrei sa le faci pe plan profesional sunt rezolutii usor de atins daca ai suficienta ambitie, suficient curaj si motivare sa fii mereu dispus sa o iei de la capat. Sau sa continui, insa la un alt nivel.


Cursantii nostri, dovada vie ca existam pentru a infrumuseta destine


Scoala Atelierele ILBAH Ploiesti a fost si ramane locul si obiectivul fixat de multi atunci cand a fost vorba de reconturarea traseului profesional. S-au facut aici pasii spre o viata mai buna si spre cariere frumoase.

Oameni, cursanti care au gasit in aceasta scoala echilibrul, dar si sansa pe care o cautau pentru ca traseul lor profesional sa fie altul. Unul in concordanta cu visuri, cu asteptari, cu promisiuni facute lor insile. Sunt, cu totii, oameni cu care scoala Atelierele ILBAH Ploiesti se mandreste, fiindca, de fapt, ei sunt dovada vie ca am intrat in acest al saselea an cu dreptul.

La fel de increzatori, la fel de determinati sa oferim sanse celor care cred in frumusetea visurilor, la fel de ambitiosi si cu proiecte numeroase.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-2


Asculta-ti intuitia si vei gasi drumul care sa iti confere satisfactia profesionala


Am inteles, dat fiind numarul mare de participanti la cursurile noastre, ca niciodata nu e prea tarziu daca vrei sa iti asculti intuitia si sa iti gasesti acel drum care sa iti confere satisfactia profesionala.

Nu conteaza varsta, nu conteaza „bagajul” profesional pe care il ai sau nu in spate. Importante sunt doar asipratiile si increderea ca pregatirea profesionala oferita in cadrul acestei scoli te va ajuta sa iti gasesti drumul, profesional vorbind. Iar pentru toti fostii nostri cursanti, chiar asa a fost. Si-au deschis afaceri de succes, au intreprins pasi frumosi in construirea de cariere.

Ca vorbim de cursuri de beauty, design, business si management, ori arte vizuale, cu totii s-au regasit in conceptul Atelierele ILBAH, descoperindu-si vocatia, descoperindu-si menirea. Cu totii au fost constienti ca singurii responsabili pentru dezvoltarea profesionala sunt ei insisi. Ajutati, insa, de traineri profesionisti si dedicati, dar si de un mediu prietenos pe care l-au gasit aici, in scoala, si care i-a facut sa priveasca mereu cu ambitie in fata.


2019 – anul implinirii si regasirii profesionale


Acest al saselea ce si-a deschis portile cu noi si noi oportunitati, ne dorim sa fie un an al implinirii si regasirii profesionale pentru cat mai multi dintre voi. Ambitia, motivatia si sentimentul de realizare sunt ale voastre, suportul in construirea indentitatii voastre profesionale vine de la noi.

Nicio ambitie si niciun ideal nu se construieste decat daca faci primul pas in atingerea ei/lui. Scoala Atelierele ILBAH Ploiesti este deschisa pentru realizarea cat mai multor visuri si pentru indeplinirirea cat mai multor obiective. Ale voastre, profesionale! Sansa merita mereu…o sansa, iar 2019 poate fi anul schimbarii si pentru tine. Iar implinirea profesionala poate incepe aici, cu noi! Dovada ca si tu poti reusi o reprezinta implinirea profesionala a numerosilor cursanti care au inceput un drum nou, alaturi de noi. Si pe care acum il continua pe cont propriu, motivati si pregatiti sa faca fata oricarei provocari!


 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.