Povesti de succes – Cristian Banita, omul care a crezut in schimbare

A lasat haina de politist pentru a deveni vindecator de suflete


Despre cum un simplu curs iti poate schimba perspectiva asupra vietii si iti poate reconfigura traseul profesional…Despre cum, daca ai suficienta ambitie si determinare, nimic nu poate parea nici greu si nici imposibil…


A vrut sa creada in schimbare si a urmat cursul de Masaj (Maseur), aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti


Asa s-a intamplat si cu Cristian Banita, un om care, ajuns la a doua tinerete, a considerat ca trebuie sa puna in cui uniforma de politist si sa faca altceva.  A simtit ca menirea lui e alta si a vrut sa creada in schimbare. Si-a spus asa: “Daca visul meu este unul realist, il voi putea pune in practica, chiar de va fi nevoie de mult timp, hotarare si perseverenta”.

A inceput aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti cursul de Masaj (Maseur). A cunoscut oameni minunati, extrem de dedicati si pasionati de ceea ce inseamna aceasta adevarata terapie pentru suflet si trup. Tot aici a intalnit un om ce i-a fost mai mult un mentor decat un profesor. Florina Vasilescu a fost si ramane omul ce, cu blandetea  si tactul ce o caracterizeaza, l-a facut sa creada ca orice asteptare pe care o ai de la tine, se poate concretiza, ca merita sa lupti pentru orice vis pe care il ai, indiferent de cat de anevoios este drumul pe care il ai de parcurs.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-1


Acum este terapeut si are propriul business


Au trecut 3 luni, timp in care Cristian a reusit sa cuprinda o paleta extrem de larga de informatii cu privire la ceea ce inseamna masajul reflexogen si cel somatic.  Si-a dat seama ca nimic nu este o joaca si ca in mainile lui, sta, la propriu, de acum, vindecarea sufleteasca si trupeasca a multora dintre semenii care au incredere intr-o astfel de terapie. S-a documentat mult, a acumulat ore si ore de practica, a devenit, spune el, un fin psiholog, un doctor al sufletelor si si-a deschis propria afacere, ca terapeut. Nicio secunda nu a regretat faptul ca a lasat meseria de om al legii pentru cea de vindecator de suflete.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-2


Prima conferinta despre beneficiile reflexoterapiei


Fostul cursant Atelierele ILBAH Ploiesti, acum terapeut cu acte in regula si mandru posesor al propriului salon de masaj, a sustinut o prima conferinta cu tema “Cum sa ai o viata sanatoasa si prospera. Printre invitatii speciali ai evenimentului la care au participat peste 70 de persoane, s-a numarat si trainerul cursului de Masaj, Florina Vasilescu, cea care, de altfel, a si sustinut o sesiune de reflexoterapie.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-4

Florina Vasilescu: “Este o mare bucurie sa fiu astazi prezenta la aceasta conferinta. Ma bucur pentru reusita fostului meu cursant si pentru faptul ca si-a regandit viata profesionala, iar acum face ceea ce ii place. Este o onoare ca si astazi, dincolo de cursul pe care il am la Atelierele ILBAH Ploiesti, am posibilitatea sa vorbesc despre reflexoterapie. Si, mai ales, sa pun in practica vorbele mele. Fiindca reflexoterapia ajuta trupul, dar si sufletul… Prin reflexoterapie ne regasim echilibrul, reducem semnificativ nivelul de stres, insomniile, afectiunile si durerile…practic, eliminam cauza, nu numai efectul”.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-7

Prezenti la eveniment pentru a-i asculta mesajul si a-i incuraja demersul au fost si peste 20 de fosti si actuali cursanti ai Atelierului de Masaj, derulat in cadrul scolii Atelierele ILBAH Ploiesti. Cu totii au aflat informatii pretioase despre beneficiile miraculoase ale uleiurilor esentiale pure, printre care tamaia sacra, o adevarata minune pentru trup si minte, sau uleiul de lavanda care, in medicina alternativa, are numeroase beneficii pentru sanatatea fizica si emotionala. Dincolo de sedinta de reflexoterapie, toti cei prezenti s-au putut bucura si de informatii utile referitoare la tehnica de presopunctura Tsubo, o tehnica ce activeaza abilitatea corpului uman de a se vindeca singur, actionand, la fel, asupra cauzei si nu numai asupra efectului.

Conferinta s-a bucurat de un real succes. Iar atitudinea tuturor celor prezenti a fost ca un fel de putere secreta, care functioneaza 24 de ore pe zi, spre binele celor din jur.

povesti-de-succes-cristian-banita-omul-care-a-crezut-in-schimbare-8


 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.