Povesti de Succes – Adriana Dinu

Un om si o lectie de viata

A lasat marea ei pasiune pentru care a muncit 20 de ani si a luat-o de la zero


Timp de 20 de ani lumea ei a fost sportul. De la gimnastica la volei, handbal , rugby, inot sau kombat, viata ei intreaga a insemnat dragostea pentru sport, pana intr-o zi, cand totul a luat o alta turnura. A fost ziua cand cei 20 de ani dedicati sportului au fost lasati in spate si a inceput o noua viata, una dedicata frumusetii!

povesti-de-succes-adriana-dinu-1


Scoala Atelierele ILBAH Ploiesti sau primul pas catre o noua viata


Adriana Dinu are 24 de ani si este o fire pozitiva, mereu cu zambetul pe buze. Ploiesteanca s-a inscris la cursul de Cosmetica derulat in cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti unde vrea sa invete cat mai mult si vrea sa isi focuseze intreaga atentie si intregul sau potential catre tot ceea ce inseamna industria beauty.

Optimista si acum extrem de increzatoare in ceea ce priveste viitorul sau profesional, Adriana ne-a spus ca a fost nevoita sa o ia de la zero, sa lase tot ce a construit pana la aceasta varsta si sa inceapa sa cladeasca, frumos, altceva, pas cu pas, caramida cu caramida. Povestea ei este una trista, din care insa a invatat mult. Cel mai important, a inteles ca viata e imprevizibila si ca o noua sansa  poate insemna, oricand, un nou pas spre mai bine.

De la patru ani, am facut sport. Am inceput, ca multe alte fetite, cu gimnastica. Am simitit mereu ca am in sange dragostea pentru sport.  Toata viata mea am dedicat-o perfomantei. Am facut UNEFS-ul si am reusit sa termin studiile, in carje. Licenta am dat-o in carje. De ce? Poate ca asa a fost sa fie… Ruptura de ligamente in timpul unui antrenament oarecare. Unul din sutele… Mi s-a spus:  renunta sau nu vei mai merge niciodata. A urmat o perioada cumplita. Visul meu era sa fiu profesor, sa antrenez o viata intreaga pe altii… Viata mea se invartea in jurul sportului… Nimic nu mai avea sens. Pana intr-o zi…

povesti-de-succes-adriana-dinu-2


Vrea sa lucreze in domeniul beauty


Pana in ziua in care Adriana a inteles ca, intr-adevar, trebuie sa o ia de la capat. A stat, s-a gandit, s-a consultat cu familia si apropiatii si, si-a dat seama ca domeniul beauty este un domeniu care o pasioneaza. Cosmetica mai exact.

S-a inscris la cursul de Cosmetica desfasurat in cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti,  increzatoare, dornica sa lase trecutul in urma si sa priveasca cu ambitie spre viitor. Vrea sa lucreze in acest domeniu si vrea, de ce nu, sa isi deschida pe viitor o afacere pe cont propriu. Ii place sa interactioneze, ii place noul si e pasionata de tot ce inseamna frumusete. Priveste acest curs ca pe o provocare, una din care este sigura ca va iesi invingatoare.

Imi place, ma simt deja ca intr-o familie. Avem un trainer fabulos, care, sunt convinsa, ne va initia in acest domeniu si ne va face sa cunoastem foarte bine toate secretele acestei meserii. De-abia am inceput acest curs, dar simt cum prind aripi. Pot, din nou, sa imi fac planuri de viitor si sa visez. Iar asta, pana la urma, este tot ce conteaza. Vreau sa redau oamenilor bucuria de a trai. Daca nu am mai putut sa o fac prin sport, o voi face de acum prin ceea ce inseamna frumusetea chipului. Am multa incredere si sunt plina de optimism. Un optimism care mi-a lipsit, din pacate, o buna perioada de timp. Simt ca aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti viata mea va lua o alta turnura, iar asta ma bucura si ma face sa sper.

povesti-de-succes-adriana-dinu-3


 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.