O noua grupa de Design Interior a absolvit cu brio la Atelierele ILBAH Ploiesti

Miercuri, 29 aprilie, cursantii grupei cu numarul trei ai cursului de Design Interior si-au prezentat proiectele finale.

Astfel, cei 14 cursanti ai grupei s-au pregatit atat pentru partea teoretica a examenului, dar si pentru partea practica: executarea unui moodboard pentru mobilarea unei imobil dupa anumite specificatii.

Decoratorul de interioare sau designer-ul de interior cum ne place sa il numim, va tine cont de multe aspecte in procesul de amenajare sau decorare a spatiului. Pe langa simtul estetic dezvoltat si intelegerea frumosului in toate formele sale, decoratorul de interioare trebuie sa aiba un numar mare de abilitati, aptitudini si cunostinte care intercorelate, ii permit finalizarea unui proiect de amenajare interioara. In primul rand acesta trebuie sa cunoasca bine stilurile si tipurile de amenajari consacrate si sa isi creeze, de ce nu, propriul sau stil.

In urma absolvirii acestui curs vei primi o diploma de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), recunoscuta national si international putand astfel sa profesezi frumoasa meserie de decorator de interioare.

Mai jos va invitam sa urmariti o selectie cu proiectele realizate de cursantii nostri pentru examenul de final.

Felicitari tuturor din partea Atelierelor ILBAH!

design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-02 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-03 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-04 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-05 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-06 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-07 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-08 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-09 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-10 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-11 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-12 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-13 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-14 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-15 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-16 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-17 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-18 design-interior-atelierele-ilbah-ploiesti-19

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.