O noua grupa a finalizat cursul de Design Vestimentar din cadrul Atelierelor ILBAH Ploiesti

Luni, 27 aprilie, o noua grupa de ‘Design Vestimentar’ si-a prezentat colectia finala pentru examenul de final de curs.

Designul vestimentar este una din artele aplicate, special dedicate designului hainelor si accesoriilor. Arta si moda sunt intr-o stransa legatura inca din Evul Mediu prin tot ceea ce inseamna desen, culoare, textura, bijuterii, machiaj, clasa sociala si educatie.

Astfel, cei sapte cursanti ai grupei cu numarul trei de Design Vestimentar din Ploiesti si-au prezentat temele pentru obtinerea diplomei recunoscute national si international de ‘Creator Proiectant Imbracaminte/Design Vestimentar’. Pentru examenul final, pe langa testul propriu-zis, cursantii nostri au avut de realizat un articol de imbracaminte, 12 schite si un moodboard – elemente care stau la baza realizarii colectiilor vestimentare.

In cadrul cursului de ‘Design Vestimentar’, cei inscrisi deprind elemente tehnice ca: realizarea de crochiuri si siluete umane dupa proportiile standard, realizarea elementelor de imbracaminte ( vesta, pantalon, fusta, rochie, bluza), dar si cunostinte ce tin de stilistica: tipuri de culori, materiale si combinarea acestora, istoria artei, etapele modei in istorie, figurile marcante ale acestei lumi fascinante, dar si cum putem flata forma corpului cu ajutorul unor sfaturi stilistice istete.

In plus, pe langa aceste cunostinte, cursantii nostri au deprins elemente de realizare a drapajelor vestimentare chiar de la Mirela Diaconu, designer, detinatoare a brandului SECOND SKIN si trainer al cursului de ‘Design VestimentarAtelierele ILBAH.

Mai jos va prezentam temele alese pentru examenul final de cursantii nostri:

Rodica Elena Burduja – ‘Culoarea statement – Galbenul’

Elena Claudia Dragoi – ‘Little Pinky Dress’

Iulian Alexandru Durlea – ‘Costumul industrial’

Iulia Jalba – ‘Fashion is my drug’, colectie de costume de scena

Andra Bianca Stoican – ‘Pastel’

Laura Andreea Nan – ‘Luxury Stripes’

Viorica Gabriela Vid – ‘Great Gatsby Style’ .

Felicitari tuturor cursantilor pentru piesele realizate in urma absolvirii cursului de ‘Design VestimentarAtelierele ILBAH Ploiesti!

Inscrie-te si tu la urmatorul curs de ‘Design Vestimentar’ si afla tainele acestei frumoase ocupatii!

www.cursuricalificareploiesti.ro/portfolio/design-vestimentar/

“Croitoria e o sculptura, imbracamintea e o opera de arta, dar nu nemuritoare, ci o creatie efemera. Moda trebuie sa apara in fiecare an. E o conditie pentru ca Femeia si comertul sa traiasca” spunea Coco Chanel.

design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-22 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-23 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-24 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-25 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-26 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-27 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-02 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-03 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-04 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-05 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-06 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-07 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-08 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-09 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-10 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-11 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-12 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-13 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-14 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-15 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-16 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-17 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-18 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-19 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-20 design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-21

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.