O noapte de poveste – Gala Atelierele ILBAH 6 ANI

 Evenimentul de gala, ce a marcat trecerea celor sase ani, s-a desfasurat intr-un cadru de poveste, cu invitati de poveste si cu momente unice, incarcate de emotie si bucurie.


Pentru a sasea oara, ne-am bucurat impreuna de ceea ce inseamna reusita proiectului  Atelierele ILBAH


Centrul Cultural ARCUB a gazduit ceea ce s-a tradus, la nivel de tematica, prin „A NIGHT AT THE MUSEUM”, cu multa stralucire, la propriu, dar si la figurat. Cu oameni fresh & cool, traineri, cursanti ori fosti cursanti, parteneri si prieteni ai scolii Atelierele ILBAH.

A fost o Gala atipica, o incursiune in lumea frumosului prin valorizarea anumitor elemente ce definesc conceptul Atelierele ILBAH. De la decoratiuni florale si un photo corner absolut spectaculoase prin simplitate si creativitatea eleganta pana la expunerea discreta a catorva din tinutele celor deveniti designeri in urma absolvirii cursurilor de specialitate organizate de scoala Atelierele ILBAH, pana la prezentarea de senzatie a preparatelor realizate cu multa pasiune in cadrul cursului de Cooking, toate expuse  intr-un decor unic, incarcat de noblete.

Seara, am putea-o numi, o seara magica, o seara in care am avut parte de spectacol, atat pe scena, cat si in materie de design, ori talent culinar… O seara in care performanta si calitatea au fost reconfirmate si aplaudate la scena deschisa.

 


O seara cu Mircea Baniciu, omul care are muzica in sange si in inima


Gala ce a marcat 6 ani de existenta a unui altfel de concept de scoala, cu o viziune diferita si aparte cu privire la ceea ce inseamna formarea si reconversia profesionala, a inceput cu un recital al lui Mircea Baniciu.

Omul care are muzica in sange si in inima, indiscutabil una dintre cele mai bune voci din istoria folk rock-ului romanesc, a adus pe scena emotia si bucuria trairii unor cantece vesnic vii. Cu totii ne-am bucurat sufletele, am cantat alaturi de Mircea Baniciu si i-am multumit cu ochii si cu inima pentru “ Tristeti provinciale”, „Hei tramvai!”, ori „Andrii Popa”.

A fost un debut al Galei Atelierele ILBAH ce a constituit in sine o invitatie pentru fiecare participant, de a retrai frumosul prin muzica. Una de cea mai buna calitate, una care nu moare niciodata.

 


Atelierele ILBAH a premiat performanta si calitatea


Emotiile invitatilor nu s-au oprit aici. De la traineri, fosti cursanti, parteneri pana la persoanele publice, Atelierele ILBAH a premiat performanta, a premiat pe toti acei oameni care au contribuit la ceea ce inseamna  astazi acest concept pe piata furnizorilor de formare profesionala.

 • Vedeta Anului 2018: Ramona Paun, absolventa a cursului de Proiectare Vestimentara si Croitorie,  vedeta care, dincolo de pupitrul stirilor sportive, are si o mare pasiune pentru croitorie si masini de cusut, a fost desemnata
 • Best Student Team:  HairStyle Team – echipa care a prezentat la Bucharest Fashion Week 2018 o superba colectie de coafuri spectaculoase, echipa coordonata de Cristina Rosca
 • Best Student –Design Interior, castigatoarea acestei sectiuni fiind desemnata Alina Alexe, omul care a reusit sa construiasca cele mai frumoase povesti din proiectele de amenajari interioare
 • Best Student – Beauty, castigatoare fiind Andreea Ianculescu. Tanara, vizibil emotionata, a spus ca vata ei a luat o alta turnura, schimbandu-se  in bine la 180 de grade, odata cu finalizarea cursului de Machaj Profesional in cadrul scolii Atelierele ILBAH.
 • Best New Partner 2018:  Exotique
 • Best Event Partnership – Fashion &Lifestyle 2018: Bucharest Fashion Week 2018
 • Best Event Partnership – Beauty 2018 : Cosmobeauty  
 • Best Meda Partner 2018: Verdict.ro.
 • Best Student – Visual Arts: Claudiu Pregea
 • Best Student – Fashion: Andreea Popa
 • Cel mai Longeviv Partener: BeautyOne si Brother
 • Best Feedback 2018 – Sediul Central Bucuresti: Masaj – Alexandru Sergiu
 • Best Feedback 2018 – Centrul de Creatie Atelierele ILBAH Bucuresti: 3ds Max – Dragos Maxinoiu
 • Best Feedback 2018 – Atelierele ILBAH Ploiesti: Decorator Floral – Otilia Bucur
 • Angajatul Anului 2018: Nadia Spinei
 • Medalia de Onoare: Cristina Rosca, Alina Serbu, Miruna Ardelean, Georgiana Arsene, Simona Gligor, Cocos Maria, Mirela Diaconu, Dana Cimpoi, Sebastian Slavescu, Georgeta Alexandru, Laurentiu Baban, Constantin Afloarei, Gina Gheorghe, Coman Luminita, Iulia Vlad, Natasha Maxim, Anne Marie Popa

Emotia si sinceritatea discursurilor, puterea lui „multumesc” au aratat clar cat de solida este aceasta constructie ridicata in urma cu 6 ani, cati oameni minunati au contribuit si contribuie la intretinerea ei si cat de mult a schimbat in bine vietile atator si atator oameni aceasta scoala, prin cursurile desfasurate aici.

Oameni care fie au luat-o de la zero, fie si-au “ reconfigurat” traseul profesional in urma finalizarii unuia sau mai multor cursuri derulate la Atelierele ILBAH. Oameni care acum au cariere solide in spate si ce este cel mai important, o fac cu drag, fiindca scoala Atelierele ILBAH este si un loc al regasirii din punct de vedere profesional.

 


Evenimentul de Gala  a “respirat” unicitate si autenticitate


Evenimentul de Gala a fost despre obiective indeplinite, despre proiecte la fel de frumoase si in beneficiul cursantilor nostri, despre o altfel de viziune, despre repere si oameni faini, creativi si pasionati de ceea ce fac si sunt mereu dornici sa impartaseasca aceasta pasiune si cu altii.

Multumim sponsorilor: BEAUTYONE, DJ High Way, Cookies To Go, Exotique

Multumim cursantilor:  Muresan Elena-Mariana, Padureanu Ionela-Georgiana, Marcela Vasilache, Maricica Ghetu, Andreea Ianculescu, Andreea Zamfir, Mihaela Ceornodolea, Anamaria Prelipcean, Eugenia Dimancea, Andreea Popa, Diana Caramaci, Ilona Andreoiu

Multumim Fotografilor: Iulian Madalin, Claudiu Pregea, Oana Dragan, Leontina Lacatus, Alis Popoviciu, Ana Stancu, Mihai Elena, Andreea Gabor, Mihai Popa, Alina Grigore

Multumim Trainerilor: Natasa Maxim, Cristina Toma, Catalin Constantin, Florin Carnicianu

 


 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.