Lansare oficiala cursuri Atelierele ILBAH – Cluj 2019

La Open Days – Cluj Napoca, evenimentul oficial de lansare al Cursurilor marca Atelierele ILBAH, au fost prezenti peste 300 de participanti si ne-am bucurat de un succes imens


Pe data de 20 Iunie a avut loc la noua locatie din Cluj Napoca prima editie Open Days, un eveniment plin de lucruri frumoase si multa creativitate, unde am oferit participantilor 12 workshop-uri gratuite de cooking, design vestimentar, design interiordesign floral, fotografie, automachiaj, coafor, masaj, cosmetica, 3Ds Max, nail-art si croitorie.

Open Days este un eveniment creat dupa un model international, sustinut de multe universitati de peste hotare. Am vrut sa deshidem portile noului sediu pentru publicul larg si sa le oferim ocazia de a participa la ateliere si demonstratii gratuite pentru a cunoaste trainerii, a vedea sediul si totodata sa simta pe pielea lor cum se desfasoara o sedinta de curs la Atelierele ILBAH.

Am avut parte de un succes incredibil, iar trainerii au impartasit cu participantii din cunostiintele lor si pasiunea lor pentru domeniul respectiv. Cele 12 workshop-uri s-au clasificat in 6 categoriidesign, cooking, garafica si proiectare, fashion, arte vizuale si beauty, si au fost gandite in detaliu pentru a satisface cerintele si nevoile nenumaratelor propuneri primite cu atat entuziasm de oamenii din Cluj.


Workshop-uri de Design


Veronica Frisan, cunoscut designer in Romania cat si in strainatate, a oferit o lectie de desen prin care participantii au invatat sa realizeze un crochiu de moda si in aceelasi timp ce inseamna meseria de designer.

La ateliereul de aranjamente florale, Andreea Moldovan florist cunoscut in Cluj, a oferit o demonstratie de aranjament floral cu accente de vara, iar apoi cei prezenti au folosit diferite flori in diferite culori pentru a crea aranjamentul de vara perfect.

Codruta Ghiran, fondatorul conceptului COSS din Cluj, a sustinut o lectie de design interior unde a combinat practica, cu partea teoretica si am vorbit despre ambient si importanta unui spatiu bine conturat.

 

Workshop-ul de croitorie sustiut de Balogh Eniko a fost foarte apreciat, iar participantii au invatat sa lucreze cu o masina de cusut performanta marca Brother si au plecat cu primul lor produs vestimentar.


Workshop-uri de Beauty


Andreea Leonte, make-up artist recunoscut pentru proiectele din Cluj, Bucuresti, Milano si Ljubliana, a sustinut atelierul de automachiaj, unul din cele mai populare ateliere, unde participantele au invatat cum sa se macheze in functie de fizionomia fetei, forma ochiului si evenimentul la care participa.

Nici atelierul de impletituri nu a coborat asteptarile, unde Alexandra Bota, hairstylist, a prezentat cum conturam diferite modele de impletituri pentru a crea un look de festival cu care sa atragi toate privirile.

 

Adina Antonescu, cosmetician, a prezentat pasii corecti pentru o demachere corecta si tehnica masajului facial pentru prezervarea elasticitatii tenului, Cristina Rus a sustinut workshop-ul de nail-art unde a facut o demonstratie live de pictura pe unghii folosind diferite culori de oja, iar Alina Gheorghe a oferit tehnicile corecte pentru a executa un masaj de relaxare.


Workshop-uri de Gatit


In cadrul workshop-urilor de cooking participantii au invatat sa prepare Sushi. Paul Madas cunoscut Chef in Cluj a fost trainerul lor, iar impreuna au descoperit arta Japoneza de gatit Sushi, cum se fierbe orezul, cum se taie pestele si cum se ruleaza corect sushi-ul.

 


Workshop-uri de Arte Vizuale si Grafica


Workshop-ul de fotografie a fost o surpriza placuta si a primit un feedback foarte bun. Francisc Fandor, un adevarat artist in arta fotografiei si cu numeroase proiecte pentru editoriale si reviste de moda a oferit o lectie de fotografie de portret la care participantii s-au implicat activ.

 

Dragos Codre si Robert Dozsa, artisti in domeniul de grafica, au sustinut un workshop de 3Ds Max– randari arhitecturale, o demonstratie live de look and learn.


Open Days – un proiect de suflet


Cu peste 300 de participanti, un succes rasunator si un feedback pozitiv, Open Days devine un proiect de suflet, alaturi de Creativo si ZIF. Aceasta a fost prima editie, iar datorita voua si numarului mare de solicitari de a deveni un proiect anual, atat in Cluj si in Bucuresti, va asteptam cu drag la urmatoarele editii.

Ne vedem la urmatoarea editie!

 

Organizatori: Atelierele ILBAH

Parteneri: Prym, Beauty One, Cusut si Brodat, Brother, Tipare de Croitorie.

Parteneri Media: Diva Hair, eva.ro, Cluj Life, Cluj.com, Radar de Media, Design Therapy

Traineri Atelierele ILBAH: Andreea Leonte, Alexandra Bota, Adina Antonescu, Francisc Sandor, Veronica Frisan, Alina Gheorghe, Cristina Rus, Andreea Moldovan, Robert Dozsa, Dragos Codre. Balogh Eniko,Paul Madas, Codruta Ghiran, Stanciu-Gorun Elena-Silvia, Iordan Tiberiu

Photo Credits: Almasan Ioana, Vlad Chetan, Puccini Maria, Tarantus Karola

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.