Impresii cu miros de crizantema. Atelierele ILBAH la “Crizantema de Aur” 2017


Cortina a cazut, artistii au stralucit, iar echipa Atelierele ILBAH Ploiesti a oferit parte din aceasta stralucire. Chapeau!


A fost Festivalul Crizantema de Aur”,  editie jubiliara. A fost, pentru Atelierele ILBAH Ploiesti,  sponsor principal al evenimentului, un extraordinar maraton, plin de emotii, trairi intense si experiente autentice alaturi de artisti de prima liga.


Cortina a cazut, artistii si-au primit aplauzele binemeritate, iar festivalul a mai intors cu succes o pagina din istoria sa. Pagina cu numarul 50.

Pentru echipa Atelierele ILBAH Ploiesti, prezenta la acest eveniment, a fost, dincolo de toate, o provocare. Provocare ce a dat tuturor celor implicati oportunitatea de a-si stimula potentialul creativ, de a-si testa limitele, dar si de a interactiona cu oameni frumosi si valorosi. Absolventi, cursanti, traineri, cu totii au trait momente unice, au inteles pe deplin ce inseamna lucrul sub presiune si au mai invatat ceva. Si anume ca micile detalii fac mereu diferenta pentru un eveniment de succes, cu oameni fericiti.

Oameni care, dincolo de talent, sunt constienti, in fiecare secunda a vietii de artist, ca imaginea conteaza. Ca o aparitie fara cusur este o carte de vizita extrem de importanta pentru un om care se respecta.

Munca celor de la Atelierele ILBAH  Ploiesti a fost una la foc continuu. Zeci de artisti s-au lasat, la propriu, pe mainile acestei echipe. Echipa care s-a asigurat ca intrarea pe scena a fiecarui participant la eveniment va fi una impecabila. Si ca  talentul le va fi pus si mai mult in valoare, gratie unei imagini ireprosabile.

Si parca, da,  lumina reflectoarelor a fost mai blanda si mai calda cu artistii, datorita echipei Atelierele ILBAH. Cu minutiozitate si multa indemanare, cursanti, absolventi, traineri Atelierele ILBAH au format, cu totii, o familie, aflata acolo cu un scop comun. Asigurarea unei imagini impecabile in randul unor artisti impecabili. Si asa a fost. Stau marturie imaginile, dar, mai ales, reactiile de uimire pe care le-au avut, in special doamnele  cantecului de suflet romanesc, care este romanta, in momentul in care s-au privit in oglinda. Poate una din cele mai frumoase descrieri a echipei ILBAH a facut-o Margareta Ivanus, artist emerit al Republicii Moldova.

Familia ILBAH a daruit toata frumusetea de toamna participantilor la Crizantema de Aur.Ii iubesc si ii felicit pentru asta.”

Daca ar fi sa descriem in cuvinte aceasta frumoasa experienta, numita “Crizantema de Aur”, am spune asa : s-a muncit mult, s-au invatat foarte multe si s-au sudat relatii frumoase la nivel uman. Asta inseamna, de fapt, sa stii sa imbini frumos pasiunea si acel drag cu care faci ceea ce-ti place.

Echipa Atelierele ILBAH a reusit sa puna, inca o data, accentul pe ceva extrem de important: forta primei impresii. Acea impresie pe care ne-o formam inca din primele momente si care este covarsitoare asupra impresiei generale. Si asta fiindca imaginea este usa cu numarul unu a unui om. Este cartea de vizita cu care ne prezentam in lume!

Felicitari Atelierele ILBAH Ploiesti! Pentru dedicare, pasiune, efort comun, talent si daruire si dorinta continua de performanta prin invatare si dezvoltare.

 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.