“Imagineaza-ti” – evenimentul A.P.O.R, derulat anual, in sprijinul bolnavilor de cancer

Atelierele ILBAH Ploiesti au sustinut, inca o data, acest minunat proiect


Un eveniment incarcat de emotie, dar si de bucuria reusitei. Un eveniment constituit intr-o premiera la nivel national si care ne-a facut, inca o data mandri, ca am putut sustine un astfel de demers incununat de success.

“Imagineaza-ti” a fost, din nou, semnul clar al faptul ca oamenii pot face minuni daca vor si daca le pasa cu adevarat.  Ca niciodata nu trebuie sa fim imuni la suferinta aproapelui nostru, fiindca de fiecare in parte poate depinde salvarea unei vieti. Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R. (Asociatia Pacientilor Oncologici Prahova) putem spune ca  a reusit si de aceasta data. Atelierele ILBAH Ploiesti s-au alaturat si acum acestui minunat proiect pe care un om cu suflet de aur il deruleaza, anual, in beneficiul bolnavilor de cancer.

imagineaza-ti-evenimentul-APOR-derulat-anual-in-sprijinul-bolnavilor-de-cancer-1


IDYLLA – aparatul care va face diferenta intre viata si moarte


De data aceasta, evenimentul  a fost dus la un alt nivel. De ce? Fiindca am facut cunostinta cu IDYLLA aparatul care depisteaza, in doar doua ore, trei tipuri de cancer: pulmonar, colorectal si de piele. Printr-o simpla analiza de sange, fara niciun fel de biopsie.

60.000 de euro a costat IDYLLA pe care acum il avem aici, in Prahova, la Ploiesti. Este singurul astfel de aparat din Romania, iar omul acesta absolut minunat, prin atatea si atatea eforturi si sacrificii, a reusit si de data aceasta. Fara nicio implicare ori sustinere din partea statului roman. IDYLLA este aici, la Ploiesti si, contra unei sume ce variaza intre 600 si 1000 de lei, oricine poate afla, in faza incipienta, daca are  boala aceasta nemiloasa. Se numeste preventie si este regula de aur, mai ales atunci cand vorbim de sanatate.

imagineaza-ti-evenimentul-APOR-derulat-anual-in-sprijinul-bolnavilor-de-cancer-3


imagineaza-ti-evenimentul-APOR-derulat-anual-in-sprijinul-bolnavilor-de-cancer-7


Flori cu suflet, in sprijinul pacientilor oncologici


Atelierele ILBAH Ploiesti au participat si de aceasta data la eveniment. Ne-am bucurat ca superbele decoratiuni florale, specifice toamnei, au fost cumparate de participantii la eveniment, iar banii colectati au ajuns in bugetul Asociatiei Pacientilor Oncologici Prahova. Asa cum spuneam, niciodata nu trebuie sa ramanem nepasatori la suferinta altora si, in masura in care un bine poate fi facut, el trebuie facut.

Cu siguranta, IDYLLA nu le va fi de ajutor celor 10.000 de bolnavi de cancer, inregistrati in Prahova. Acelasi aparat, insa,  va face minuni pentru cei pe care boala aceasta nemiloasa nu va reusi sa ii acapareze. Se numeste simplu: preventie.

Iar Iolanda Gheorghiu este sufletul de om care a reusit asta si pentru care “respect” e un cuvant prea mic. Ne bucuram ca v-am putut fi alaturi si ne dorim sa facem asta in continuare. 


 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.