Ideile designerilor prind viata in Gradina EDEN, in cadrul workshopului numarul 6 de Design Interior

Primul workshop-concurs de Design Interior by Atelierele ILBAH Ploiesti sustinut de arh. Miruna Ardelean in Ploiesti si-a desemnat castigatorii!

Deoarece vrem sa ne remarcam prin activitati altfel si punem accentul pe calitate si profesionalism, centrul de formare profesionala Atelierele ILBAH si-a invitat cursantii si fostii cursanti sa participe la primul workshop tematic de Design Interior din Prahova.

Al 6-lea workshop organizat de Atelierele ILBAH a fost realizat “in deplasare” – pe sit-ul proiectului propus pentru studiu de caz – PLOIESTIGradina EDEN.

Amenajarea terasei unui restaurant este o arta in sine si de foarte multe ori succesul depinde de imagine. Clientii se vor intoarce mereu intr-un loc in care atmosfera le este pe plac si in care elementele de design, forma de prezentare, detaliile, personalul si meniul functioneaza intr-o deplina armonie.

Dupa finalizarea celor trei saptamani de realizare a proiectului de amenajare a unei terase, sambata 25 aprilie reprezentantii viitoarei ‘oaze de relaxare’ Eden au desemnat castigatorii cu ajutorul arh. Andreea Bahnean.

Astfel, in urma analizarii proiectelor intrate in concurs s-au desemnat urmatorii castigatori:

Locul I: Ilie Olga-Getuta – Implementarea propriu-zisa a proiectului de terasa publica, alaturi de client + Voucher de 200 lei (consumatie – chiar in terasa EDEN)

Locul II: Muscalu Daniela – Voucher 50% Discount la cursul de Decorator Floral din cadrul Atelierele ILBAH Bucuresti sau Ploiesti

Locul III: Oprescu Madalina – Voucher cadou (200lei) pentru urmatorul workshop marca Atelierele ILBAH.

In plus, se acorda o mentiune speciala proiectului Mitzurei Szelleki pentru originalitatea si creativitatea de care a dat dovada.

Felicitari tuturor participantilor si va asteptam la deschiderea terasei Eden pentru a admira cum o idee transformata in schita prinde contur si devine realitate!

locul 1

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.