Gheise, bad girls si zane la Atelierele ILBAH Ploiesti

Sambata, 25 aprilie, cursantele grupei de weekend a modului de ‘Machiaj ProfesionalAtelierele ILBAH Ploiesti s-au transformat in diferite personaje pentru tema ‘Machiajul-fantezie’ a cursului.

Astfel, cu ajutorul produselor profesionale INGLOT cursantele noastre au intrat in rolul de gheisa, bad girl, craiasa zapezii, zana, diva si chiar au intruchipat frumusetea primaverii pentru cateva ore.

Ghidate de Alina Gherda, trainerul cursului de ‘Machiaj Pofesional’, fetele s-au pregatit pentru examenul final realizand aceste machiaje desprinse din povesti.

Aceasta tema nu a fost  doar una distractiva, ci si extrem de practica, viitorii make-up artisti Atelierele ILBAH au desprins astfel pasii elementari pentru realizarea de machiaje speciale in cadrul  sedintelor foto, filmarilor video si de televiziune si pentru prezentarile de moda, unde astfel de machiaje pot fi cerute de organizatori.

Cursul de machior (machiaj profesional) este destinat persoanelor care inteleg ca arta de a arata bine reprezinta una din preocuparile femeii moderne. Tenul este o prioritate pentru frumusete si este un bun indicator al vitalitatii si prospetimii.

Diferitele tipuri de machiaj pun in valoare trasaturile fetei, accentuand frumusetea naturala. Folosirea si punerea lor in aplicare este o arta si tine cont de foarte multi factori cum ar fi: trasaturile fizionomice ale fetei, culoare ochilor si a parului, sensibilitate tenului, paleta cromatica in functie de momentul zilei si eveniment, experienta, produse si brandul folosit.

Odata insusita arta machiajului, creativitatea nu mai are margini, urmand dezvoltarea stilului propriu.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta transformarii unei persoane cu ajutorul culorilor si fardurilor!

www.cursuricalificareploiesti.ro/portfolio/machiaj-profesional/

gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-11 gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-06 gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-07 gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-08 gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-09 gheise-bad-girls-zane-atelierele-ilbah-ploiesti-10

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.