Frumusetea la superlativ a fost la ZIF 2019

Zilele Internationale ale Frumusetii, spring edition, a insemnat, inca o data, frumusete adusa la rang de arta.


Proiectul de suflet al Atelierele ILBAH s-a vrut, din nou, un eveniment in cadrul caruia sa fie celebrat conceptul beauty. Prin numeroase ateliere si masterclass-uri, toate menite sa ne ajute sa invatam si sa descoperim secretele frumusetii.

Fiindca atunci cand spunem beauty vorbim despre atitudine, iubire de sine si curajul de a indrazni, iar ZIF 2019 a fost despre arta si redescoperie de sine. Toate, prin frumos!

 


Workshop-uri si masterclass-uri, toate derulate sub semnul profesionalismului


Numeroasele workshop-uri pregatite de scoala Atelierele ILBAH, au adunat pasionati de beauty, veniti din toate colturile tarii, special pentru aceste ateliere. Ca vorbim de workshop-uri de selfmakeup, hairstyle, nail art, cosmetic sau masaj, toate s-au derulat sub semnul profesionalismului trainerilor nostri.

Au participat la aceste ateliere, dornici sa invete, dornici sa cunoasca cat mai multe despre industria frumusetii, oameni frumosi si dinamici care au interactionat fabulos cu traineri ce au stiut clar cum sa livreze informatia si cum sa puna in practica toate trucurile si secretele domeniul beauty.


Traineri Atelierele ILBAH Ploiesti, prezenti la cel mai cool eveniment dedicat frumusetii


Multumim, pe aceasta cale, formatorilor cursurilor de Makeup si Cosmetica, derulate in cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti, Mirela Ungureanu si Adelina Ionita. Doi traineri cu care ne mandrim si care, la ZIF 2019, au aratat ce inseamna sa fii profesionist.

Pentru ambele, experienta a fost unica si, in mod cert, una pe care o vor repetata.

 


Experti internationali pe beauty, prezenti al ZIF 2019


Masterclass-urile derulate la ZIF 2019 au facut iarasi deliciul tuturor celor prezenti. Fiindca scoala Atelierele ILBAH doreste mereu sa se autodepaseasca si sa vina cu elemente de inedit si noutate, la aceasta editie ZIF 2019, au fost prezenti la conferinte si experti internationali pe segmentul beauty. Totul a fost spectacol. Unul dedicat si inchinat industriei beauty.

De la aceste workshop-uri si conferinte unice prin continut si modalitatea de abordare, pana la prezentarea de produse de top din domeniul frumusetii.

frumusetea-la-superlativ-a-fost-la-ZIF-2019 (29)


Va multumim!


ZIF 2019 s-a incheiat. Pentru Atelierele ILBAH, asa cum spuneam, acest proiect este unul de suflet. In care s-a investit multa pasiune, mult drag de a face ceva inedit si autentic. S-a lucrat ca, de altfel, la toate proiectele derulate de aceasta scoala, in echipa. Fiindca, doar asa, lucrurile pot straluci atat de frumos! Ne revedem al urmatoarea editie dedicata glamour-ului si frumosului!


SEE YOU SOON!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.