Drapaje Vestimentare – Curs Design Vestimentar ( invitat designer Mirela Diaconu)

Luni, 20 aprilie, Atelierele ILBAH Ploiesti au avut parte de un eveniment deosebit in cadrul cursului de Design Vestimentar.

Participantii cursului de Design Vestimentar din Ploiesti au primit vizita unui invitat cu totul special – Mirela Diaconufashion designer si trainer in cadrul Atelierelor ILBAH Bucuresti.

Cursantii nostri au primit sfaturi in legatura cu realizarea drapajelor, dar si secrete ale succesului meseriei de designer vestimentar de la detinatoarea brandului SECOND SKIN.

Designul vestimentar este una din artele aplicate, special dedicate designului hainelor si accesoriilor. Arta si moda sunt intr-o stransa legatura inca din Evul Mediu prin tot ceea ce inseamna desen, culoare, textura, bijuterii, machiaj, clasa sociala si educatie.

Si cum, workshopul de drapaje vestimentare alaturi de Mirela Diaconu este de neratat pentru iubitorii de moda si de frumos, nici echipa emisiunii ‘Stil’ difuzata de Valea Prahovei TV nu a putut rata acest eveniment, realizand un material despre moda si stil marca Atelierele ILBAH.

Pe data de 2 mai incepand cu ora 11:00 (reluare 3 mai, ora 16:00), va invitam sa urmariti materialul despre workshopul de drapaje vestimentare sustinut de Mirela Diaconu, realizat de echipa emisiunii ‘Stil’, pe Valea Prahovei TV.

Deprinde alaturi de Atelierele ILBAH arta designului vestimentar!

www.cursuricalificareploiesti.ro/portfolio/design-vestimentar/

curs-design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-09

curs-design-vestimentar-atelierele-ilbah-ploiesti-10

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.