Cursuri accesibile tuturor prin sistemul de rate minime lunare!


Investind minim poti obtine efecte majore si sanse nelimitate!

Credem cu tarie in sansele pe care le oferim cursantilor nostri prin livrarea cursurilor de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi si in conditii accesibile tuturor. Deja consacrate, cursurile Atelierele ILBAH, au o cautare deosebita datorita deschiderii si preocuparii noastre fata de fiecare dintre dumneavoastra. Fiecare individ este unic, iar asta inseamna ca noi trebuie sa livram programe personalizate si diferentiate, care sa se alinieze nevoilor, cerintelor si posibilitatilor reale.

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscrierea la unul din cursurile noastre va este garantata in momentul achitarii primei rate, sau a cursului integral. Iata mai jos care sunt optiunile de plata a programelor de formare profesionala Atelierele ILBAH:

  1. Plata integrala. Va confera o reducere de 10% (valabil pentru marea majoritate a cursurilor); se poate realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar.
  2. Plata in 2 sau 3 rate. Prima rata va garanteaza inscrierea la curs, restul ratelor putand fi achitate pe parcurs; platile se pot realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar.
  3. Plata in 9 rate, fara dobanda si comision 0. Chiar si aici va punem la dispozitie mai multe tipuri de programe: CardAvantaj sau StarBT
Cursuri-autorizate-in-rate-card-avantaj-Atelierele-ILBAH-9
Va acordam posibilitatea de a achita taxa oricarui curs, printr-un sistem de plata de pana la 9 rate fixe, fara dobanda (prin Card Avantaj)Prin Card Avantaj, dumneavoastra alegeti in cate rate doriti sa platiti cursul (rate fixe, fara dobanda, fara comisioane).

 *Mai multe informatii despre cum puteti obtine propriul Card Avantaj puteti afla de pe site-ul www.cardavantaj.ro.

SAU

star bt la atelierele ilbahSuntem parteneri Banca Transilvania prin programul StarBT. Daca aveti un card de credit STAR de la Banca transilvania il puteti folosi pentru a plati taxa de scolarizare in  9 rate fara dobanda (comision 0). 

Mai mult de atat, daca alegeti sa platiti cursul cu un card STAR (fara sa folositi optiunea de plata in rate) veti primi 5% puncte STAR (puncte de loialitate), pe care le veti putea folosi la cumparaturi din alte magazine partenere sau chiar de noi cursuri din portofoliul Atelierele ILBAH. (pentru detalii: click aici

 

Va multumim si va asiguram ca vom incerca intotdeauna sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii. Va invitam si pe dumneavoastra sa intrati in marea familie Atelierele ILBAH. Cu drag! 

 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.