Cursantii Atelierele ILBAH Ploiesti la evenimentul beauty al anului

Cel mai important eveniment beauty al anului tocmai s-a incheiat. Cosmetics Beauty Hair 2016 a avut loc in perioada 29.09 – 02.10.2016 la Romexpo si a adunat cele mai mari nume in industrie. Fie ca vorbim despre distribuitori de renume ca Beauty One sau Keune, ori make-up artisti si hairstylisti vedete, toti au fost prezenti.

Atelierele ILBAH nu putea sa lipseasca de la acest event si, cum v-ati obisnuit deja, am avut cel mai frumos stand, creat cu mandrie de membrii echipei noastre.

In ziua a 3a a evenimentului, mai exact sambata 1 octombrie, cursantii atelierelor de Make-up si Hairstyling din cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti au oferit sesiuni gratuite de infrumusetare vizitatorilor standului. In cea mai aglomerata zi a targului, cursantii nostri au realizat coafuri superbe si machiaje de exceptie celor mai norocoase participante. Ca intr-un adevarat salon de infrumusetare, make-up artistii si hairstilistii in devenire s-au confruntat cu diverse tipuri de ten si par. Ei au pus in aplicare toate cunostintele dobandite in timpul cursurilor, reusind astfel sa realizeze cele mai spectaculoase transformari. In acest sens, va invitam sa vizualizati imaginile de mai jos:

 

 

Daca si tu vrei sa inveti secretele make-upului si ale hairstylingului, gasesti mai jos detalii despre aceste cursuri autorizate disponibile in cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti:

Curs Make-Up: http://www.cursuricalificareploiesti.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/

Curs Hairstyling: http://www.cursuricalificareploiesti.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

Urmeaza-ti visul! Devino un profesionist in frumuseste!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.