#Creativo no. 6 s-a incheiat. Raman emotiile, lucrurile frumoase vazute si lectiile invatate… un eveniment marca Atelierele ILBAH si CusutSiBrodat.ro

Cand spui creativitate, spui noutate, spui originalitate, utilitate, valoare, dar si evolutie. Creativitatea se afla in fiecare dintre noi, insa ea trebuie sa fie descoperita si utilizata la adevaratul potential. Tot ce e inovativ poarta semnatura oamenilor care nu se tem sa isi puna in practica ideile.


Asta a insemnat si inseamna proiectul #Creativo, proiect de suflet pentru noi, Atelierele ILBAH. S-a incheiat inca o editie (cea cu numarul 6). Una in care barierele au fost rupte, iar tiparele nu au existat decat pe hartie. Imaginatia, curajul si asumarea in ceea ce priveste identificarea stilului personal au fost, din nou, cuvinte de ordine, iar ARCUB s-a dovedit a fi, iarasi, locul perfect unde oamenii au cautat sa afle, au experimentat, au explorat, au depasit frica de esec si au incercat. Fiindca, nu-i asa, pana la urma asta inseamna sa fii creativ. Iar asta aduce energie si tonus si „injecteaza” emotii dintre cele mai diverse.

Spunea cineva, extrem de frumos, ca atunci cand vorbim de creativitate, vorbim de sora un pic mai sofisticata a curiozitatii. Ei bine, la #Creativo no. 6 am avut, si de aceasta data, foarte multi oameni curiosi. Curiosi sa afle, curiosi sa intrebe, curiosi sa testeze, sa isi depaseasca limitele si sa isi puna la lucru imaginatia si dorinta de a iesi din sfera anonimatului.


Oameni frumosi au contribuit la intregirea tabloului #Creativo


#Creativo no. 6 a insemnat Conferinte si aproape 40 de Ateliere interactive si gratuite. Antreprenori din industria fashion si nu numai, stilisti celebri, designeri de top sau aflati la inceput de drum, oameni cu experienta in domeniul relatiilor publice si promovarii in industria modei sau care activeaza in social media au intregit cu succes tabloul editiei cu numarul 6 a acestui ambitios proiect.

Printre speakerii de renume ai conferintelor #Creativo no. 6 s-au numarat Maurice Munteanu, stilist, fashion editor, trainer Atelierele ILBAH, designeri de top ai momentului, precum Elena Perseil, Sivia Serban (si ea trainer Atelierele ILBAH), antreprenori din industria fashion precum Mirela Bucovicean sau Elena Cernatescu, bloggeri cunoscuti care au reusit sa atraga online-ul de parte lor si sa faca un profit din asta, dar si antreprenori care au impartasit participantilor la conferinte cate ceva din secretele unui business de succes pe o piata competitiva cum este cea din Romania.

Toti speakerii prezenti au reusit sa isi tina publicul aproape si sa transmita clar si coerent ca stilul inseamna asumare, relaxare, autenticitate, chiar cu riscul de a gresi, totul rezumandu-se la o corecta reflectare a propriei personalitati fara teama ca am putea fi judecati.


#Creativo a reunit, la ceas de Centenar, oameni veniti din toate colturile tarii


De la #Creativo no. 6 nu au lipsit Atelierele, locul unde imaginatia si creativitatea au fost elemente cheie. Participantii, veniti din toate colturile tarii, special pentru eveniment, au fost aidoma unei mari familii, reunite sub aceeasi cupola. Cea a stilului, bunului gust, dorintei de a da frau liber ideilor frumoase si dorintelor ambitioase.

#Creativo a fost, inca o data, pentru ei si despre ei. Prezenti in numar mare, cu totii au patruns in lumea fascinanta a drapajelor si desenelor de moda, au invatat sa coasa sau sa croiasca piese vestimentare dupa tipare, au testat masini de cusut, surfilat si brodat, au confectionat cu mainile lor mici produse ce vor constitui o frumoasa amintire sau, de ce nu, imboldul catre un nou drum profesional, au intrat in complexa lume a tehnicilor de quilting si patchwork, au asistat la demonstratii spectaculoase de croitorie barbateasca de tip bespoke. O noutate in cadrul acestei editii a constituit-o Atelierul de Design Pantofi, unde participantii si-au transpus ideile creative pe hartie, folosindu-se de o varietate de forme si texturi.


#Creativo s-a incheiat. Povestea, insa, merita dusa mai departe.


#Creativo a fost, pentru a sasea oara, un succes. Nu o spunem noi, o spun reactiile, emotiile si trairile tuturor celor care i-au trecut pragul. Povestea #Creativo se rescrie in 2019. Cu la fel de multi oameni frumosi, dedicati, determinati si mereu in cautare de stil si identitate personala. Si cu numeroase surprize pentru toti cei care deja iubesc proiectul #Creativo.

Felicitari si multumiri speciale tuturor!
www.club-creativo.ro

Atelierele-ILBAH-organizator-Creativo

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (21)

Mai multe poze poti vedea pe pagina de Facebook #Creativo, AICI.

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.