Competitie plina de EMOTIE si SPERANTA la Atelierele ILBAH Ploiesti

Ziua de 1 Iunie 2016 a fost una extrem de emotionanta pentru intreaga echipa Atelierele ILBAH, cu ocazia vizitei pe care ne-au facut-o tinerii din centrele de zi Concordia Ploiesti. Ne bucuram enorm ca am avut sansa sa cunoastem foarte multi tineri carora, desi viata nu le-a oferit prea multe oportunitati, sunt optimisti si dornici sa isi gaseasca drumul in viata!

Concurs de Hairstyling pentru tinerii defavorizati

Cu ocazia frumoasei vizite in cadrul scolii noastre, am organizat pentru acestia un inedit concurs de Hairstyiling, cu premii substantiale si juriu de specialitate, in care adolescentii au realizat o coafura sau o tunsoare, folosind echipamentele si produsele puse la dispozitie de noi, Atelierele ILBAH.

colaj

Noi am descoperit talente deosebite, pe care ne-am promis sa le sprijinim in a-si urma visurile, oferindu-le posibilitatea participarii in mod gratuit la cursurile organizate de noi in domeniile pentru care ei deja si-au demonstrat talentul.

Emotiile au fost foarte mari in randul tinerilor aspiranti la marele premiu, insa juriul a trebuit sa aleaga in cele din urma cea mai frumoasa coafura/tunsoare si sa acorde cele 3 premii.

Premiul I: Prunaru Roxana (Curs Frizer-Coafor, Manichiurist-Pedichiurist in valoare de 1500 lei) 

Premiul II: Panait Bogdan (Curs Frizerie in valoare de 800 lei)

Premiul III: Alexandrescu Beatrice (Produse profesionale de Styling) 

premiul-1

premiul-1a

premiul-2

premiul-3

Da-i sansei o sansa! 

Premiile au fost acordate de Atelierele ILBAH cu toata caldura si speranta ca talentatii castigatori vor urma o cariera in Hairstyling si vor purta mai departe, cu mandrie, numele scolii Atelierele ILBAH.

Multumim Organizatia Umanitara Concordia pentru o experienta de neuitat! Multumim trainerilor Alexandru Georgeta si Ionascu Nicoleta pentru implicare si promitem copiilor ca vom repeta aceasta experienta minunata!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.