Atelierele ILBAH sprijina oamenii frumosi

Fie ca este vorba de concursuri de Miss, de ateliere de creatie sau doar de oameni pasionati, Atelierele ILBAH incearca sa le sprijine initiativele.

 

De data aceasta, solicitarea a venit din partea organizatorilor Miss Brasov, Alexa Events. Dumnealor ne- au solicitat sa le facem cele mai frumoase buchete si aranjamente, demne de un concurs de Miss. Sub indrumarea trainerului atelierului Decorator Floral, Otilia Bucur, cursantele noastre au realizat buchetele si aranjamentele in timp record, iar reactia beneficiarilor spune totul:

“Va multumesc din suflet pentru florile si aranjamentele superbe ce ni le-ati adus.

Au avut un impact foarte bun si chiar au fost apreciate de cei din public.”

Alexandra Condur

 

 

Atelierele ILBAH a produs surpriza serii

Pentru ca intelegem perfect importanta insusirii totale a cunostintelor si pentru ca participantele la concurs erau foarte tinere si la inceput de drum, Atelierele ILBAH a produs o frumoasa surpriza oferind concurentelor de pe podium posibilitatea de a participa la trei dintre cursurile noastre, astfel:

                                                   Locul 3 – Olga Olea Gutanu a primit posibilitatea de a participa la Cursul de Stilism / Consiliere Vestimentara  si de a putea urma o cariera in domeniul Modei ca stilist de moda sau consilier vestimentar;

                                                   Locul 2 – Oprea Marina va invata de la Ines TURTURICA ca Imaginea nu se refera doar la un logo, un slogan sau un vizual usor de retinut, ci in spatele unui brand de succes se afla un PR (sau o intreaga echipa) cu un plan omogen, construit cu meticulozitate si gandit in cele mai mici detalii;

                                                   Locul 1 – Zakas Imola are posibilitatea ca pana la finalizarea cursului Design Vestimentar sa-si realizeze propria colectie vestimentara si sa detina primul portofoliu in domeniul  design-ului vestimentar. Pentru a putea duce la bun sfarsit acest proiect, Mirela DIACONU ii va fi alaturi si o va indruma pe cararile acestei frumoase arte.

Multumim cursantelor noastre pentru pasiunea si originalitatea de care au dat dovada in creatiile dumnealor si pentru ca au reusit sa transmita si colaboratorilor nostri adevaratul tel al Atelierele ILBAH: calitatea serviciilor oferite!

Va invitam sa fiti alaturi de noi si la editia de anul viitor, iar daca doriti sa aveti in portofoliu participarea la Miss Brasov 2018, va anuntam ca anul viitor cursantii Atelierele ILBAH vor fi cei care vor realiza coafurile si machiajele concurentelor.

Grabiti- va sa faceti parte din echipa noastra!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.