Atelier de beauty in Winmarkt Ploiesti

Joi, 25 iunie, cursantele grupei de ‘Coafor-Stilist’ si-au pus creativitatea si cunostintele acumulate in cadrul cursului in practica pentru a realiza coafuri tematice pentru  salonul de infrumusetare ad-hoc din Winmarkt. De aceasta data, ‘clientele’ cursantelor Atelierelor ILBAH au fost miresele.

Coafurile de mireasa reprezinta expresia elegantei si a feminitatii.  Daca de obicei pentru o seara deosebita, la petreceri sau evenimente alegem coafuri de ocazie care sa ne puna in valoare, pentru nunta trebuie sa ne orientam catre idei de coafuri de mireasa care aduc si un plus de stralucire si pun in valoare atat trasaturile, cat si rochia de mireasa.

Cursul de ‘Coafor-Stilist’ se adreseaza persoanelor pasionate de frumos! Visul tau de a deveni hair-stylist se poate indeplini doar cu noi. Atelierele ILBAH iti ofera sansa de a te perfectiona in meseria de coafor-stilist si a invata totul despre frumos si stil. Printre altele vei invata: igiena si securitatea muncii, managementul salonului de estetica si ingrijire a corpului omenesc, adaptarea lucrarilor la caracteristicile clientului, machiaj, aplicatiile artei plastice in coafura, ingrijirea parului, tunsori, pigmentarea si depigmetarea parului sau coafarea parului.

Afla mai multe despre acest curs accesand: click pe link

 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.