Aranjamentele Florale realizate de cursantii de la Cursul de Decorator Floral, apreciate de cele mai importante vedete din Romania!

O seara de vis, la care am contribuit cu mare drag!

Atelierele ILBAH Ploiesti au realizat aranjamentele florale pentru cel mai mare eveniment media al anului: Gala Radar de Media 2017! Vedete de top din Presa si Media Romaneasca au admirat creatiile florale ale cursantilor Atelierele ILBAH Ploiesti de la Cursul de Decorator Floral. A fost o experienta minunata, cu care ne mandrim!


S-a muncit mult, dar s-a muncit cu drag!

Cursantele si absolventele cursului de decorator floral din cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti, impreuna cu cei doi traineri, Otilia Bucur si Anne Marie Popa, au “imbracat”, asa cum au stiut ele mai bine, locatia plina de glamour, Ambasad’or Events. I-au pus „haine” de culoare, miros si maiestrie, iar aranjamentele create au „imbratisat” intr-o mare de arome si culori intreaga sala. Munca fetelor a fost un tot unitar, ele reusind, prin frumusetea decoratiunilor florale create, sa lase asupra acestui eveniment amprenta frumusetii pure. Totul a radiat de culoare si parfum.

Citeste mai multe AICI.

 

Detalii despre Cursul de Decorator Floral organizat de Atelierele ILBAH Ploiesti, poti sa gasesti la urmatoul link: click aici…

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.