ZIF 2018 – Evenimentul perfect pentru pasionatii de Beauty

Traineri si cursanti Atelierele ILBAH Ploiesti, prezenti la unul dintre celei mai importante evenimente din industria beauty,  ZIF 2018. Un eveniment dedicat atat profesionistilor, cat si pasionatilor de tot ce inseamna frumusete.


Timp de patru zile, (8- 11 martie), la Christal Palace Ballrom, in cadrul editiei aniversare a 10 ani de Cosmobeauty,   s-a desfasurat ZIF 2018, eveniment sponsorizat de Atelierele ILBAH. Prezenti pentru a duce frumusetea la un alt nivel au fost si traineri Atelierele ILBAH Ploiesti, dar si cursanti sau absolventi ai cursurilor de machiaj profesional si hairstyle, desfasurate in cadrul acestei scoli.


Au fost o echipa !


Cu totii au facut echipa si au reusit sa transmita publicului prezent,ideea ca frumusetea se afla in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa o descoperim, sa nu ne fie teama sa ne exprimam personalitatea si sa nu ne inhibam dorinta de a iesi dintr-un anumit tipar.

In cadrul atelierelor desfasurate sambata trecuta, Rilada Badea ( trainer  al cursului de Machiaj Profesional), Georgeta Alexandru ( trainer al cursului de Frizerie –Coafura –Manichiura –Pedichiura), Gabriea David ( formator al cursului de Stilist Protezist Unghii), Florina Vasilescu ( formator al cursului de Masaj) si Razvan Marin ( trainer cursul de Frizerie) au fost o familie. Au reprezentat frumos si la modul cel mai profesionist cu putinta scoala unde formeaza zeci si zeci de tineri, aflati in cautarea identitatii profesionale. Atelierele la care ei au participat, fiecare pe o tematica foarte bine aleasa, au avut succesul scontat. Participantii au avut oportunitatea, dincolo de a se lasa pe mana unor profesionisti, de a invata lucruri noi si de a fi consiliati in acest domeniu atat de vast, atat de provocator, dar si frumos, deopotriva.

Zif-2018-evenimentul-perfect-pentru-pasionatii-de-beauty-Atelierele-ILBAH-Ploiesti-7 (4)


Hairstyle, Make-up, Masaj & More


Cursantii Atelierele ILBAH Ploiesti au dat si ei curs invitatiei de a participa la un eveniment de o asa anvergura. Spun ca a fost, poate, cea mai frumoasa experienta pentru ei, una care le-a generat mari emotii, dar i-a si cucerit si i-a ajutat sa isi defineasca mai bine pasii pe care ii au de urmat in cariera pe care si-au ales-o.

Au fost ateliere de impletituri, de masaj, de machiaj profesional, de pictura de unghii, si a fost si o demonstratie de senzatie in materie de frizuri la barbati.  Toate sub semnatura Atelierele ILBAH Ploiesti. Toti cei inscrisi la atelierele coordonate de formatorii  acestei scoli, au plecat acasa mai bogati din punct de vedere al experientei frumoase pe care au trait- o, dar si a lucrurilor extrem de utile invatate.

Vrei sa afli mai multe detalii despre eveniment? Intra pe: http://www.zilelefrumusetii.ro

 

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.