Category Archives: Blog

O seara de vis, la care am contribuit cu mare drag! Atelierele ILBAH Ploiesti au realizat aranjamentele florale pentru cel mai mare eveniment media al anului: Gala Radar de Media 2017! Vedete de top din Presa si Media Romaneasca au admirat more »

Posted in Blog | Leave a comment

Doua tinere din indepartata Angola, s-au inscris la cursul de inspector resurse umane, dornice “sa dea sansei o sansa”. Sofia și Bia. De fel, din Angola.  Doua fete care au inteles ca daca vrei sa faci ceva remarcabil in viata, more »

Posted in Blog | Leave a comment

Cortina a cazut, artistii au stralucit, iar echipa Atelierele ILBAH Ploiesti a oferit parte din aceasta stralucire. Chapeau! A fost Festivalul “Crizantema de Aur”,  editie jubiliara. A fost, pentru Atelierele ILBAH Ploiesti,  sponsor principal al evenimentului, un extraordinar maraton, plin de more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH incurajeaza competitia La Atelierele ILBAH pregatim cursantii pentru situatii reale și incercam sa- i motivam pentru a se indragosti iremediabil de meseria pe care o invata la noi. Concursul pe care l-am organizat a avut ca scop obisnuirea more »

Posted in Blog | Leave a comment

Curs de specializare Wedding Make-up Atelierele ILBAH te invita la Wedding Make-up Masterclass ca sa inveti cum sa folosesti corect  tehnica eyeliner- gel in realizarea machiajului de nunta. O nunta este ocazia perfecta pentru a dezvalui frumusețea interioara si pentru more »

Posted in Blog | Leave a comment

Fie ca este vorba de concursuri de Miss, de ateliere de creatie sau doar de oameni pasionati, Atelierele ILBAH incearca sa le sprijine initiativele.   De data aceasta, solicitarea a venit din partea organizatorilor Miss Brasov, Alexa Events. Dumnealor ne- more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH premiaza frumusetea la Miss Brasov 2017 Atelierele ILBAH reprezinta un partener de incredere al organizatorilor Miss Brasov si in 2017. Premiile concursului, aranjamentele florale care vor infrumuseta Sala Polivalenta din Brasov, dar si buchetele de flori oferite tuturor more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH in vizita la Asezamantul “Sfantul Nicolae” din Brebu Cursantii Atelierului de Frizer-Coafor Manichiurist-Pedichiurist au dorit ca ziua de Inaltare sa fie una speciala pentru batranii de la Centrul Sfantul Nicolae din comuna Brebu. Mobilizarea a fost una exemplara, more »

Posted in Blog | Leave a comment

#Creativo la cea de a III-a ediție Anuntam cu mare entuziasm a III-a editie a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionatii de design, moda si stil ce va avea loc la The Ark Bucuresti pe 27 si 28 mai. Cei more »

Posted in Blog | Leave a comment

Daca nu acum, atunci cand? Am ajuns la jumatatea campaniei si te invitam sa beneficiezi de extra reducerea de 20% la plata integrala in perioada 23 Mai – 31 August! Atentie, oferta campaniei “Sezonul Reducerilor Atelierele ILBAH” se supune urmatoarelor more »

Posted in Blog | Leave a comment

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.