Category Archives: Blog

Atelierele ILBAH incurajeaza competitia La Atelierele ILBAH pregatim cursantii pentru situatii reale și incercam sa- i motivam pentru a se indragosti iremediabil de meseria pe care o invata la noi. Concursul pe care l-am organizat a avut ca scop obisnuirea more »

Posted in Blog | Leave a comment

Curs de specializare Wedding Make-up Atelierele ILBAH te invita la Wedding Make-up Masterclass ca sa inveti cum sa folosesti corect  tehnica eyeliner- gel in realizarea machiajului de nunta. O nunta este ocazia perfecta pentru a dezvalui frumusețea interioara si pentru more »

Posted in Blog | Leave a comment

Fie ca este vorba de concursuri de Miss, de ateliere de creatie sau doar de oameni pasionati, Atelierele ILBAH incearca sa le sprijine initiativele.   De data aceasta, solicitarea a venit din partea organizatorilor Miss Brasov, Alexa Events. Dumnealor ne- more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH premiaza frumusetea la Miss Brasov 2017 Atelierele ILBAH reprezinta un partener de incredere al organizatorilor Miss Brasov si in 2017. Premiile concursului, aranjamentele florale care vor infrumuseta Sala Polivalenta din Brasov, dar si buchetele de flori oferite tuturor more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH in vizita la Asezamantul “Sfantul Nicolae” din Brebu Cursantii Atelierului de Frizer-Coafor Manichiurist-Pedichiurist au dorit ca ziua de Inaltare sa fie una speciala pentru batranii de la Centrul Sfantul Nicolae din comuna Brebu. Mobilizarea a fost una exemplara, more »

Posted in Blog | Leave a comment

#Creativo la cea de a III-a ediție Anuntam cu mare entuziasm a III-a editie a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionatii de design, moda si stil ce va avea loc la The Ark Bucuresti pe 27 si 28 mai. Cei more »

Posted in Blog | Leave a comment

Daca nu acum, atunci cand? Am ajuns la jumatatea campaniei si te invitam sa beneficiezi de extra reducerea de 20% la plata integrala in perioada 23 Mai – 31 August! Atentie, oferta campaniei “Sezonul Reducerilor Atelierele ILBAH” se supune urmatoarelor more »

Posted in Blog | Leave a comment

Cursantii Atelierele ILBAH au vizitat  Zoom Design si magazinul Sophia Designerul de interior trebuie sa  cunoasca materialele si modul in care acestea reactioneaza in diferite conditii de mediu(umiditate, caldura, temperaturi scazute etc). Amenajarea spatiului implica o foarte buna organizare, lucru more »

Posted in Blog | Leave a comment

Curs de specializare Make-up Tehnica Eyeliner-Gel, Tehnica Creionului si Tehnica Acuarelei Atelierele ILBAH te invita la Make-up Masterclass ca sa inveti cum sa folosesti corect cele mai indragite tehnici de machiaj din Romania: Tehnica Eyeliner-Gel, Tehnica Creionului si Tehnica Acuarelei. more »

Posted in Blog | Leave a comment

Cel mai important eveniment beauty al anului tocmai s-a incheiat. Cosmetics Beauty Hair 2016 a avut loc in perioada 29.09 – 02.10.2016 la Romexpo si a adunat cele mai mari nume in industrie. Fie ca vorbim despre distribuitori de renume more »

Posted in Blog | Leave a comment

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.