Category Archives: Blog

Traineri si cursanti Atelierele ILBAH Ploiesti, prezenti la unul dintre celei mai importante evenimente din industria beauty,  ZIF 2018. Un eveniment dedicat atat profesionistilor, cat si pasionatilor de tot ce inseamna frumusete. Timp de patru zile, (8- 11 martie), la more »

Posted in Blog | Leave a comment

Fiindca cererea pe piata muncii este foarte mare si fiindca odata ce ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane, pentru o mare mare aprofundare a acestui domeniu ai nevoie si de cursul de Inspector Salarii, Atelierele ILBAH anunta lansarea more »

Posted in Blog | Leave a comment

Stona – povestea pietrelor concepute sa inspire si sa bucure. Priviri si suflete… Fiindca a fi designer de interior  implica, dincolo de simt estetic, inspiratie si talent, si multe cunostinte. Ideile nascute pe hartie prind viata in momentul in care more »

Posted in Blog | Leave a comment

Se spune ca iubirea se invata. Nu din filme, nu din carti, ci de acasa, de la parinti, cei care sunt primele modele in viata ale oricarui copil. Pentru Andrei, Denisa, Isabela, Tiberiu, Alexandra si alti 17 asemeni lor, notiunea more »

Posted in Blog | Leave a comment

O seara de vis, la care am contribuit cu mare drag! Atelierele ILBAH Ploiesti au realizat aranjamentele florale pentru cel mai mare eveniment media al anului: Gala Radar de Media 2017! Vedete de top din Presa si Media Romaneasca au admirat more »

Posted in Blog | Leave a comment

Doua tinere din indepartata Angola, s-au inscris la cursul de inspector resurse umane, dornice “sa dea sansei o sansa”. Sofia și Bia. De fel, din Angola.  Doua fete care au inteles ca daca vrei sa faci ceva remarcabil in viata, more »

Posted in Blog | Leave a comment

Cortina a cazut, artistii au stralucit, iar echipa Atelierele ILBAH Ploiesti a oferit parte din aceasta stralucire. Chapeau! A fost Festivalul “Crizantema de Aur”,  editie jubiliara. A fost, pentru Atelierele ILBAH Ploiesti,  sponsor principal al evenimentului, un extraordinar maraton, plin de more »

Posted in Blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH incurajeaza competitia La Atelierele ILBAH pregatim cursantii pentru situatii reale și incercam sa- i motivam pentru a se indragosti iremediabil de meseria pe care o invata la noi. Concursul pe care l-am organizat a avut ca scop obisnuirea more »

Posted in Blog | Leave a comment

Curs de specializare Wedding Make-up Atelierele ILBAH te invita la Wedding Make-up Masterclass ca sa inveti cum sa folosesti corect  tehnica eyeliner- gel in realizarea machiajului de nunta. O nunta este ocazia perfecta pentru a dezvalui frumusețea interioara si pentru more »

Posted in Blog | Leave a comment

Fie ca este vorba de concursuri de Miss, de ateliere de creatie sau doar de oameni pasionati, Atelierele ILBAH incearca sa le sprijine initiativele.   De data aceasta, solicitarea a venit din partea organizatorilor Miss Brasov, Alexa Events. Dumnealor ne- more »

Posted in Blog | Leave a comment

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.