Povestea de succes a fostei noastre cursante, Iulia Stan

Cand cuvintele nu reusesc sa atinga suflete, o fac florile in locul lor…


Pune suflet, mult suflet in ceea ce face. Se” joaca” cu emotia, cu trairile frumoase, cu fiecare floare pe care o adauga in ansamblul perfect, ce musai trebuie sa transmita o poveste.

Vorbeste cu drag despre pasiunea pe care stia ca o are inca de mica, dar pe care si-a slefuit-o, ajutata fiind de cursul de Decorator Floral si, implicit, de omul nostru de 10, asa cum ne place sa o numim pe Otilia Bucur, trainer al Cursului de Design Floral.

povestea-de-succes-a-fostei-noastre-cursante-Iulia-Stan-1


Pe Iulia Stan, povestea nespusa a florilor a facut-o sa deschida usa Atelierele ILBAH Ploiesti


De fel din Targoviste, mama a doua fete extraordinare, la cei 36 de ani, Iulia a ales sa isi exprime sentimentele prin intermediul florilor. O face bine si acum, la cativa ani de cand business-ul ei, “Iulia Flower”, a prins contur si se bucura de un real succes.

Stiam ca iubesc florile, stiam ca printre ele vreau sa traiesc si sa bucur oamenii si am vrut sa ma perfectionez si sa fac o cariera ca fleurist. Am urmat acest curs, am cunoscut oameni minunati, am vazut de inseamna design-ul floral si am invatat, in primul rand, ca in fiecare aranjament pe care il realizez, trebuie sa pun bucurie, sa “incarc” sufletele oamenilor, sa ofer emotii si sentimente frumoase, sa <transform> suflete. – Iulia Stan

blog-povestea-de-succes-a-fostei-noastre-cursante-Iulia-Stan-2


Iulia Stan, un om caruia ii place sa viseze


In floraria Iuliei, decoratiunile florale nu au pret. Nici la propriu, nici figurat vorbind. Pentru ca Iulia este un om caruia ii place sa viseze. Crede ca fiecare persoana care intra in lumea ei de basm, incarcata de parfum si culoare, trebuie sa simta euforia descoperirii sau redecoperirii de sine, pe care, de multe ori, florile chiar ti-o pot oferi. Ce-si doreste ea, de fapt? Zambete.

Cat mai multe zambete. Fiindca atunci considera Iulia ca a atins performanta. Prin cei care zambesc si revin cu drag la boutique-ul ei, multumindu-i pentru efectul remarcabil pe care respectivul aranjament floral l-a avut asupra persoanei careia i-a fost dedicate.

blog-povestea-de-succes-a-fostei-noastre-cursante-Iulia-Stan-3


Omul care gaseste inspiratie in orice


 blog-povestea-de-succes-a-fostei-noastre-cursante-Iulia-Stan-4

Iulia gaseste inspiratie in fiecare om ce trece pragul atelierului sau pentru ca , mai apoi, sa incerce sa il identifice in povestea unei flori. Spune ca pregateste aranjamentele florale in functie de starea de moment si de ce i-a transmis persoana care i-a cerut un cadou floral.

Combinatiile cromatice, modul de alcatuire a unui aranjament sunt duse la nivel de arta, astfel incat rezultatul final sa incante privirea si sufletul. Iulia mai spune ca numai prin cursul de Decorator Floral, derulat aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti, a invatat ce inseamna sa stii sa promovezi echilibrul, simetria si simtul estetic, sa fii creativ si sa explorezi mai multe combinatii, forme si culori.

Iubeste, in special anemonele si calele. Pentru fragilitatea si puterea, deopotriva, pe care le emana aceste flori. Spune ca in fiecare zi invata si descopera ceva nou, ceva care sa o inspire. In fiecare zi are sansa de a da frau liber creativitatii si se considera unul dintre acei oameni care, cand se trezeste dimineata, zambeste.  Zambeste fiindca stie ca o asteapta o zi perfecta.

Una in care va munci cu dedicare, determinare si ambitie, pentru ca business-ul ei sa creasca frumos, dar in care va face ceea ce stie ea mai bine: sa ofere, in buchete de flori colorate si incarcate de parfumuri alese, trairi si emotii unice, sufletelor frumoase. E, practic, terapia ei, oferita cu atata drag si pasiune altora.


Te asteptam si pe tine, pasionatule de frumos, la Cursul nostru de Design Floral:

http://www.cursuricalificareploiesti.ro/cursuri/curs-decorator-floral/

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.