Atelierele ILBAH Ploiesti, locul devenit “acasa” pentru pasionatii de frumos

Sute de kilometri parcursi pentru indeplinirea unui vis


Impartasesc aceeasi pasiune pentru frumos, iar distanta nu a constituit nicio secunda un impediment in indeplinirea unui vis. Fac o echipa extraordinara si au devenit, in scurt timp, o adevarata familie. Una in care dragostea pentru designul interior le-a devenit stare, le-a devenit fel de a fi, dar si stil de viata.


Distanta nu conteaza atunci cand pasiunea iti lumineaza privirea si sufletul


Sunt 13 la numar si, da, s-au regasit la cursul de Design Interior, derulat in cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti, cu toti avand o singura dorinta: sa devina decoratori de interioare “cu acte in regula”, sa se transforme in profesionisti in domeniu pentru a oferi cele mai bune sfaturi in materie de design. Au forta si energie, sunt perseverenti, dornici sa invete, dornici sa “ fure” cat mai mult din frumosul informatiilor si experientelor unice pe care le traiesc aici, la curs, alaturi de trainerul lor. Totul de dragul unei pasiuni care, pur si simplu, le lumineaza privirea si sufletul.

atelierele-ILBAH-ploiesti-locul-devenit-acasa-pentru-pasionatii-de-frumos-3


La curs sunt acasa, in familie


Participantii la cursul de Design Interior chiar au devenit o familie. Una care, de doua ori pe saptamana, se reuneste, din toate colturile tarii, pentru a-si slefui constant pasiunea si drumul catre lumea decoratorilor de interioare. Este un drum lung, un drum greu, insa presarat cu atata fericire si frumos, dar si cu si multa culoare. Ca vin de la Iasi, de la Oradea, Brasov sau zona Prahovei, cu totii sunt o echipa unita si cat de poate de compacta si omogena.

atelierele-ILBAH-ploiesti-locul-devenit-acasa-pentru-pasionatii-de-frumos-4


Se trezesc cu noaptea-n cap si iau drumul Ploiestiului


In fiecare zi de vineri, Daniela se trezeste cu noaptea-n cap si ia drumul Ploiestiului. Cu emotie si dorinte pe care le vrea transformate in realitate, se urca in tren, lasa Iasul ei drag si pleaca spre orasul lui nenea Iancu. Stie ca aici, la Atelierele ILBAH Ploiesti, alaturi de Andreea, trainerul cursului de Design Interior, ea isi va vedea visul cu ochii: acela de a-si deschide propriul business ca decorator de interioare.

Pasiunea mea pentru amenajari interioare e veche. Am cochetat cu mediul de afaceri, apoi domeniul bancar si m-am reintors la dragostea mea pentru design interior. Am ales Atelierele ILBAH fiindca mi-au inspirat foarta multa seriozitate si profesionalism. Iar ceea ce am citit anterior inscrierii la curs in online, s-a adeverit. Cat despre Andreea, trainerul nostru, ea este aidoma unui magnet. Face totul cu atata dedicare si pasiune, incat nu ai cum sa nu iubesti acest curs.Visez la ziua cand voi avea propriul business pe parte de design interior si voi putea acorda consultanta clientilor mei. Piata din Iasi e mare si <cere> asa ceva. Am pornit cu amenajarea propriei locuinte, insa, imi vad viitorul, profesional vorbind, in aceasta lume, a designului interior. Nu mai conteaza nici oboseala, nici faptul ca plec de langa familie, copil… Fac totul pentru a-mi realiza un vis, cel mai frumos vis.

Tot cel mai frumos vis, unul pentru care niciun sacrificiu nu e prea mare, este si pentru Simona acest curs de decorator de interioare. Vine la Brasov, de la Zarnesti mai exact, si vrea ca, intr-o buna zi, pasiunea ei pentru hand-made sa atinga alte cote.

atelierele-ILBAH-ploiesti-locul-devenit-acasa-pentru-pasionatii-de-frumos-5


Sa scap de teama unei camere goale, pe care sa nu stiu cum sa o …umplu.


Ce a reusit pana acum sa invete Simona?

Ardeleanca isi doreste ca pasiunea ei sa nu se rezume doar la participarea la diverse targuri cu produse hand made. Ea vreae mai mult. Vrea sa isi ajute clientii, vrea sa le ofere cele mai bune sfaturi, vrea sa se dezvolte si sa inteleaga intreg fenomenul numit design de interior.

Am gasit la Ploiesti, la scoala Atelierele ILBAH, o familie frumoasa alaturi de care lucrez, de doua ori pe saptamana, pentru a deveni cea mai buna dintre cei buni. (n.r. rade). Andreea este un formator extraordinar, un om care a stiut sa ne insufle dragul pentru aceasta meserie si in ochii careia se citeste pasiunea si daruirea. Am reusit sa scap de teama unei camera goale si sa incep sa dau sens fiecarui mic detaliu care contruieste un ansamblu armonios si echilibrat in materie de design interior. E minunat totul…”

atelierele-ILBAH-ploiesti-locul-devenit-acasa-pentru-pasionatii-de-frumos-6

La fel de pasionate de acest curs, dincolo de distanta si oboseala drumului, sunt si Otilia si Mihaela. Prima, de fel din Oradea, cealalta de la Ramnicu Sarat. Amandoua ajunse la Ploiesti, la Atelierele ILBAH, cu gandul ca dragostea lor pentru design interior se va materializa in cel mai frumos proiect de viitor. Mihaela are deja un magazin cu perdele acolo, la Ramnicu Sarat,insa, spunea ea, de acum inainte, datorita acestui curs, va stii sa ofere cea mai buna consiliere clientilor sai. Ceea ce e vital, spunea ea. Ar fi vrut ca acest curs sa fie mai lung, “ nu stiu, nu ma satur de informatie, parca timpul se comprima si imi este teama cu nu am invatat tot.”

Pentru Otilia, din Oradea, marele vis este acela de a deschide un showroom de gresie de faianta acolo, la ea acasa. Este deja importator pe piata din Romania, insa vrea mai mult… Vrea, in primul rand, sa acorde o buna consiliere clientilor. Iar acest curs o ajuta foarte mult. Asa cum o ajuta si toate sfaturile pe care le primeste de la Andreea, „un om dedicat si profi’ in tot ceea ce face.

„Nici nu mai conteaza cele 8 ore petrecute in tren, pe drum. 8 dus, 8 intors. Merita tot acest sacrificiu. Mi-e drag de ce am gasit la Atelierele ILBAH, la Ploiesti, mi-e draga aceasta meserie, mi-e drag felul in care mi se predau toate notiunile teoretice si iubesc latura practica. In plus, am devenit, cu totii, buni prieteni. Destinul, visele noastre ne-au adus din mai multe colturi ale tarii aici, la Ploiesti, la aceasta scoala. Si e absolut minunata experienta.”

Cum este, de altfel, pentru absolut toti cursantii, indiferent ca parcurg 8 ore pe drum sau una singura… Si totul fiindca au un singur scop: acela de a trai cea mai inspirationala experienta posibila, experienta care sa ii ajute , cu talent si multa munca, sa transforme vise in realitate, sa dea viata si personalitate diferitelor spatii si sa faca din case “acasa”.


Te asteptam si pe tine, pasionatule de frumos, la cursul nostru de Design Interior

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.