2021, o noua sansa alaturi de Atelierele ILBAH

2021

O noua sansa

-Atelierele ILBAH-

In 2021, fiecare dintre noi porneste cu multa incredere intr-o calatorie al carui scop este sa ne duca mai aproape de indeplinirea visurilor noastre. Noul an reprezinta o noua sansa pentru a face ceva deosebit si pentru a te dezvolta, atat personal, cat si profesional.
Drumul nu este intotdeauna usor, insa cu determinare, curaj, pasiune si indrumare, nimic nu este imposibil. Iar noi suntem mereu alaturi de cei care vor sa faca un pas inainte spre o schimbare profesionala, oferindu-le cele mai bune oportunitati.


Schimbam destine, an de an


Cursantii nostri ne dovedesc mereu ca orice este posibil atunci cand esti decis sa iti schimbi traseul profesional si sa te orientezi catre ceva care iti face cu adevarat placere. In fiecare an, am vazut cum se schimba destine si cum se gaseste fericirea.

Atelierele ILBAH reprezinta punctul de inceput al multor povesti frumoase, reprezinta locul in care participantii gasesc sprijin pentru a-si indeplini dorintele. Suntem mereu mandri de realizarile pe care fiecare dintre acestia le au, pentru ca stim ca in spatele lor se afla multa munca si pasiune. Credem cu tarie ca anul acesta putem sa crestem si mai mult impreuna si sa deschidem alte usi catre noi sanse.

 


Totul incepe atunci cand iti asculti inima si iti urmaresti pasiunea


Orice calatorie incepe cu un singur pas facut cu incredere. Acest lucru se aplica si cand vine vorba de dezvoltarea ta profesionala.
De cele mai multe ori, oamenii evita schimbarile din cauza fricilor, insa niciodata nu este prea tarziu sa incerci ceva nou, mai ales daca stii ca acest lucru te-ar face sa te simti mai implinit. Trebuie doar sa ai incredere in tine si in noi pentru a-ti descoperi cariera potrivita.

Fie ca vorbim de cursuri de design, arte vizuale, fashion, business si management sau cooking, exista ceva pentru fiecare. Tine doar de tine sa iti doresti sa avansezi pe plan profesional, insa noi promitem sa iti fim alaturi la fiecare pas pentru a te ajuta sa iti urmezi menirea. Trainerii nostri sunt niste profesionisti, care stiu exact de ce ai nevoie pentru a reusi, care stiu cum sa iti puna in valoare abilitatile si care te pot incuraja pe parcurs.


2021 este anul tau!


Anul acesta este despre tine, despre implinirea ta profesionala, despre depasirea limitelor, despre pasiune, munca si determinare! Lasa anul 2021 sa inceapa cu energie si cu dorinta de a-ti indeplini visurile profesionale intr-un mediu cald si motivant, la scoala Atelierele ILBAH.
Obiectivele tale nu se pot indeplini singure, asa ca nu mai ezita. Noi te asteptam cu portile deschise, pentru a porni in calatoria destinata implinirii tale profesionale! Sutele de cursanti care ne-au trecut pragul si care acum profeseaza in domeniul care ii face fericiti demonstreaza ca totul este posibil. Lasa anul 2021 sa fie despre schimbare si regasire!

 

Multumim partenerilor trainerilor si cursantilor pentru implicare!

This entry was posted in Blog.

Navigate

cursuricalificareploiesti.ro - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.